2007-07-30
 16:05:01

Sele?!?!

Vi köpte ju en sele till Leia (som på bilden nedan)
Jag skulle ju gärna vilja ha en till, den är SUPER. Någon som vet vart man kan få tag på vår Puppia-kopia?
Zoo-affären vi var i hade bara denna och en mer jättestor. Jag har sett dem där flera gånger och det var liksom dem de hade.. Hmmm.. varför lägga 300 pix på äkta när kopian kostar 1/3 och är minst lika bra?! Blir väl en "äkta" till slut när LeiaBeia vuxit klart kan jag tänka mig...
image89

~ Jenkan ~
Leias Place 
2007-07-30
 10:13:12

Bajsläge

Idag flyttar jag, matte och husse ut ifrån det dem kallar "gamla lägenheten". Tydligen så är den "nya" den som matte och husse kletar med färg i. Den som har småsaker utspridda över hela golvet som jag kan bita i, KLART jag vill flytta dit. Har hört det ryktas om att jag ska få en egen hörna med *lyx*. Vi ska sova hemma hos farmor och farfar tills den "nya" är klar.

Idag skulle husse kleta mer färg så jag ska mysa med farfar idag. Han e rolig, jag tycker om att bita honom i näsan. När matte kommer hem ska vi skruva garderober hon och jag, fast jag vill mest åt kartongen som är runt dem.

Inatt var det läskigt, matte sov i sin säng så jag sov ensam i min. Trodde att dammråttorna skulle attackera mig. Drömde också mardrömmar om att dem käkade upp allt min mat och allt mitt godis. Vaknade och hörde matte snarka, då blev jag lugn och somnade om. Det är skönt att sova själv, för matte rör på sig så fasligt!!

Imorse försökte jag säga till matte att jag behövda bajsa, men hon va typ blind så jag förberedde mej för att lägga en klick på mattan. först öppnar hon uteplatsdörren, så jag får springa i "bajsläge" under staketet, ut på gräsmattan. Shit vad jag skämdes, å matte bara skrattar!!!!!! Bet henne i näsan när jag kom in..

Nu ska jag gå å leta upp en god strumpa att gnaga på, eller kanske en sula... hmm... CIAO!!

~ Leia ~
Leias Place
2007-07-29
 11:53:28

Vår stora flicka

Jag är såååå stolt..


Vår tjej har inatt sovit sin första natt utan kissepauser.. visserligen gick vi och la oss halv två eftersom pappsen firades igår.. Men ändå, vi sov till halv 9 imorse..

Summan av the kardemummis: 7 timmar utan kiss!

Inget gnäll under natten heller.. bara igår kväll.. Detta efter bara 3 nätter sovandes själv.

Wiiiiiieee..

~ The Happy Family ~

Leias Place
2007-07-29
 11:49:54

Grattis Pappa (morfar)

GRAAAAAAAATIS Pappsen på 50-årsdagen!!

Grattiskramar och Grattissvansvift från

~ Mahyar, Jenkan & Leia ~

2007-07-27
 10:06:49

AOUCH!

Hur ont gör det inte när man ska lyfta upp ett liiiitet paket och inser att det väger mer än man hade räknat med och nageln dras längs paketet och  viker sig baklänges.




Det hände just mig




~ Jenkan ~
Leias Place
2007-07-27
 08:41:56

Pooo-bags

image84
Jag hade inte sagt nej till dessa saker heller (allt från All4dogs.se )

Söt matskål 99:-


Dyyyyr hundleksak från Friis&Co. 199:-


Snyyyyggt koppel+halsband+liten väska från Friis&Co.  549:-
(Tycker dock att det vi redan har är grymt snyggt..)


~ Jenkan & Leia ~
Leias Place
2007-07-26
 08:55:19

Nämen...

...om du går in på denna länken vad ser du där om inte söta bilder på vår sessa.. (jag som skickat in, men ändå =P)

~ jenkan ~
Leias Place
2007-07-26
 08:46:57

Släkt=)

Detta inlägg blir det mycket släkttjöt i...

Igår kom Lisa, Fred, Chloe och Imsa hem till oss för att göra *piiiiiiip*. Leia försökte få igång Chloe genom att bebis-skälla, skutta och hoppa upp i ansiktet på henne. Detta gick väl sådär. Haha..

Imsa däremot var destu lättare att få igång. Shit vad dem busade. Trots storleksskillnad så funkar deras lek riktigt bra nu. Leia säger ifrån och sätter Imsa på plats ibland, som blev riktigt chockad över minis kaxighet igår. Nu kan man mer slappna av när dem leker för nu vet vi att båda säger ifrån. Självklart måste vi ju ha dem under uppsikt med man behöver inte vara på helspänn =)

(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT)

Lisa med miniterroristen.. tycker det är skönt när dem kommer över. Dem vet hur man ska "bete" sig med en valp.. *fjäsk* Leia känner nog det för hon sitter så lugnt i Lisas famn, händer inte med alla. ;) *mer fjäsk*

Imsa och Leia busade en del i Leias säng, Imsa tyckte att hon visst fick plats däri =P. Något som Leia tyckte var HEEEELT FEL!!
(Mer bilder på tokfiornas lek finns på hemsidan under "galleri")

Har fått lite bilder ifrån Lars (Leias syster AnChe och mamma Stjärnas husse) Jättekul att få bilder på dem! Tack!
(Mer bilder finns på hemsidan under "galleri")


Nu ska jag dra till jobbet.. och Leia ska få mysa med husse hela dagen *avis*

Kraaaamar och Svansvift
~ Jenkan & Leia ~ (Den senare ligger över HELA datorn just nu..)
Leias Place
2007-07-25
 11:33:37

Kliiii

Imorse klockan 5.00 vaknade jag med vääääärldens kli på händerna. Trodde jag skulle få amputera dem. Shit! Tyckte så jäkla synd om mig själv, Leia försökte hjälpa till att klia (fast hon var nog mest kissenödig) Har aldrig varit med om något frustrerande. Händerna svullnade upp till två geleråttor (Typ TV-råttan) Jätteskumt och det har fortfarande inte lagt sig, svullnaden har väl gått ner lite men ena fingret är fortfarande tjockis-finger!!

Vårdcentralerna svarar inte och vad ska man göra? Sitter på jobbet och kliar sönder mej, lite bättre nu. Fast det svider lite.. har säkert kliat sönder.. Ska försöka våldgästa Askims vårdcentral när jag kommer hem.

Verkar inte som om jag fått något ifrån Leia iaf. Hon är frisk och har inget kli. Men självklart håller vi uppsikt!!

Lägenhets-status:
Vi har nu gjort klart vår "klädkammare" som numera är förråd.. wiiiie vad bra det blev, fick äntligen mitt schack-rutiga golv.
Nu är det kök + hall + sovrum på G. Vardagsrum är nerprioriterat p.g.a. vissa omständigheter!

Vi ska ha spotisar i taket i hall och kök.. Feeeeent..

Näh.. nu ska jag klia vidare =)

Kraaaaam (och kli)
~ Jenkan ~
Leias Place
2007-07-24
 14:26:20

The Cutie!

Jag har ju världens sötast valp! Måste faktiskt erkänna detta! Visst är det jobbigt att inte ha kunnat sova på 6 veckor men hehe.. vad gör man inte!? Vi har det allmänt kaos hemma just nu men försöker verkligen att ♥Leia ska få vår tid tillsammans med.

För att matte ska få maximalt med "Leia-time" gå jag upp 6. Gör mig iordning, kekar Keso, ger ♥Leia frukost och sen leker vi och myser tills jag åker till jobbet kvart i 8 =). Älskar min tid med henne på morgonen. Det är VÅR tid. Bara VÅR!

Tanken på att ♥Leia snart ska ställas ut får mej att bli nervös. Kommer hon skälla, mjälla, morra eller bara ta det med ro?! Jaja.. hon är trots allt bara valp, dem kan ju inte kräva hur mycket som helst..

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

~ Jenkan ~
Leias Place
2007-07-24
 08:13:02

Ey 14 veckor

LillLeia är 14 veckor idag! Vår stora tös =)
Så mycket vi har varit med om och så mycket spännande vi har framför oss.. bajsfia!!

Vi kunde helt klart inte fått en underbarare varelse i våra liv!!

Krrrraaaam

~ Jenkan & Mahyar ~
Leias Place 

2007-07-21
 23:14:07

Skodöden

Jahopp.. Leia har länge varit ute efter min sko. Vi har jagat efter henne och fått tag i den innan den har fått bestående men. När vi var och firade Lisas födelsedag fick Imsa tag i sulan och gnagde lite.
Men NU! Nu har Leia verkligen demolerat den.. Hallå? jag borde igentligen få nya skor av henne. Men hon har ju ingen veckopeng än (är ju så liten än så länge) så det skulle ju vara som att köpa skor till mig själv.
Hur som helst.. här är bildbevis på förödelsen:

(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE VERSION)



Var bara tvungen att visa en bild på Leia och husse som ligger och snarkar ikapp.. Haha vad söööööta dem är *kärlek*
(inte kan man väl vara arg på en sån sötis)


~ Jenkan (& Leia på ett hörn) ~
Leias Place
2007-07-19
 11:40:32

Sele

Igår köpte vi en sele till Leia =)
Samma modell som Puppia har på sina. Jättefin och Leia trivdes som handen i handsken (ska lägga upp en bild när jag är hemma.. någon gång...=S )

Såg detta cola halsband på Doggie.se Pris 199:-, superfint tycker jag... har tidigare  tittat på ett liknande rött på Hundsmycken.se , men dem verkar ha stängt fabriken =P

Mest av allt vill jag beställa där för att kunna köpa sånna här läckra skålar
Pris 89:-
Men men... vi köpte ju dessa från IKEA för inte så längesen
Pris 39:- (för TVÅ)
Så jag får nog vänta ett tag till.. nu har vi typ (tänker)
6 halsband (2 hemmasydda)
1 sele
6 koppel (1 hemmasytt)
Tror d va alles....

Mucho Kramos
~ Jenkan ~
Leias Place

UPDATE
Ooooops.. insåg just en sak... har ett koppel+halsband till... "glömde" räkna dem!!
hur som helst.. här är bilden på Leias sele =)
2007-07-18
 08:55:54

Las Viktus =)

Leia vägdes in i måndags på hela 2.5 kg. Ingen direkt tjockis vår prinsessa.. men ändå.

Grattis Tjejen!!

~ Jenkan ~
Leias Place
2007-07-18
 08:09:15

Mycket

Det är mycket på hemmaplan just nu. Renovering, flytt och valp är inget dunderkombination. När man sedan blandar in byggjobbare som inte kan hålla dagar och tider.. BASCH!!

Har ganska mycket kvar.. köket ska monteras och sättas upp, väggar  målas, golv läggas, tak sänkas, el dras, dörrar ska på plats.. sen ska diskmaskin, ugn, säng och garderober inhandlas!! HALLÅ?! + massa annat tjafs.. jaja.. inte lätt att vara vi!!

Till råga på allt ger M Leia massa vatten i maten så hon kissar som en fontän! Hur lätt är det att vara rumsren när man har mer vätska i kroppen än va som får plats.. Dumma husse =P

Leia blev 13 veckor igår den stora flickan! Och imorgon så får Leias brorsa Fred äntligen komma hem till sin husse och matte!

Kraaaams
~ Jenkan ~
Leias Place
2007-07-17
 10:20:28

The Puppy-Design-Jeans..

..är de enda jeans som finns hemma hos oss nu. Dem känns igen på sina mycket speciella märken på vaderna formade i en ring med 4 runda små ringar ovanför. Dessa märken kan även finnas på smalben. Vid vissa extrema fall finns dem även på lår, knän, rumpa ja.. även på INSIDAN av jeansen.

Jag har hört att dessa jeans cirkulerar runt om på många platser i landet . I vissa sammanhang har även matchande top setts. (För dem som vill sticka ut lite extra.) De finns i olika utföranden (kortärmat, långärmat osv.) men en gemensam nämnare är dreggel och små små fjun i brunt, svart eller vitt (även grått men det är ganska sällsynt)

Denna kollektion kläder är relativt eftertraktad och alla plagg är unika. Så håll utkik efter dessa, snart kommer dem till DIN stad!!

En varning utfärdas dock: De flesta märken är inte vattenfasta, så efter tvätt måste dem omedelbart "märkas" om!

Lycka till med att skapa ERA unika Puppy-Design-Jeans a.k.a. .::PDJ::.

Kramar
~ Jenkan ~
Leias Place

2007-07-16
 11:30:12

Utställning

Jahopp.. nu har jag försökt att sätta mig in i denna utställningshärva. Hallå?! Kaos. Men vad gör man inte för sin plutt.

Tre utställningar väntar oss nu:
→  26/8 Västkustvalpen, (VAKK)
→  1/9 Inoff i Tjolöholm, (SPK)
→  22/9 Partille brukshundsklubb

Ganska tight emellan men det är säkert jäääättekul *ironi* Nä, men man ska inte dömma ut något innan man testat. Har man en självutnämnd champion i andra änden av kopplet så vad sjutton ska man göra ;)

Tänkte även försöka gå på ringträning på vakk innan allvaret sätter igång. M får ha ståträning med mini!!

I eftermiddag ska jag sätta mig och leta utställningskoppel!! Mucho fun =P

Kramar
~ Jenkan ~
leias Place
2007-07-15
 10:21:33

Drömmer

Leia är söööt.. hon ligger och snoozar lite här bredvid mig.. så söt är hon, ligger som vanligt och "snuttar" i sömnen. Svansen viftar ibland och ett liiiitet miniskall kommer då och då. Dem är så söta valpisarna när dem sover. Ser så jäkla oskyldiga ut!

Leia är iofs alltid söt.. men ändå!! Idag ska vi på pinneträff. Vår första! Ska bli myspys, hoppas att Leia inte är alltför trött bara efter gårdagen.. men hon sov ju hela natten och nu med min lilla råtta

.


Renoveringen pågår ju för fullt hemma, köket har kommit och väggarna är hyffsat skrapade, men allt tar tid!! Tid som man aldrig har. Men men.. ska nog bli klara innan vi måste flytta in, iaf sovrummet!! Hihi..

Tyvärr har dem klippt gräset ute så jag nyser som en annan nysmaskin!
Nu har denna söndagen startat iaf, med Latte och en söt bebis i knät, vad mer kan jag önska mig?!

Ha en trevlig dag!

~ Jenkan & Leia ~
Leias Place
2007-07-13
 08:48:07

Vovinized

Kom till jobbet imorse och insåg..
I ena jeans-fickan ligger bajspåse, i de andra tre ligger godis-smulor. På axeln har jag rivsår efter kloklippningsdebuten, på tröjan har jag valpdreggel och lite små päls strån. I väskan ligger ett halsband och ett koppel och bajspåsar och godis utspridda, plus en liten sköldpadde-leksak. När jag öppnar mobilerna är det Leia jag ser. När jag vaknar på morgonen är det hennes blick jag möts av, i drömmarna finns hon och alltid i mina tankar.

Jag är helt vovinized, vet inte om det finns något annat ord för detta syndrom. Hur som helst har jag det och ja.. jag älskar det! Det känns så rätt att ha Leia i vårt liv. Jag älskar att ta hand om henne och träna henne och se henne springa runt och göra sina hyss.. För en busflicka är hon, det kommer hon alltid vara. Hon ser så där pilimarisk ut. För mig (och M) finns inte Leia bara i våra planer, hon ÄR våra planer =). Somliga förstår inte hur man kan ha ett liv kretsande runt en hund. Men hallå?! Vissa har ju endast en fotboll i huvudet!!

Att ha Leia har förgyllt vår tillvaro, kan faktiskt inte se en vardag utan henne. Kommer inte ihåg hur det var innan.. för hon har ju alltid funnits där, eller?! Nu har vi ju en liten familj att ta hand om!!

Sentimentala kramar idag =P

~ Jenkan ~
Leias Place
2007-07-11
 08:28:56

DP-Träff

Igår var jag och Leia på tippen (ingen soptipp, bara kallas så) och busade med Laban (dp 15 veckor), Alfons (Chihuahua 5 år), Allie (dp 7 mån) och Ziri (dp 10 mån).

Leia var som vanligt minst, men det gick bra. Fick bära henne lite när hon var lite för mycket i vägen för de lite äldre. Hon var lite mesig från början men sen så.. fick sig några törnar på vägen runt tippen =P

Tyvärr hade jag inget batteri i kameran men här är lite bilder tagna av Ulle


(Klicka på bilderna för att förstora)

Alfons 
Laban
Ziri & Allie Kramas =)
Leia & Laban sniffar på en kalsong!

Japps.. sista bilden är lite Leia över den.. haha.. hon ska sniffa på allt den tösa! Men det var en jättemysig promenix och bra träning inför DP-träffen på söndag! Det var kul att se Labans storlek.. där är ju Leia om bara några veckor!!

~ Jenkan & Leia ~
Leias Place
2007-07-10
 14:57:27

Leia 12 veckor!

Idag blir vår flicka 12 veckor! Kan inte fatta att vi bara haft henne i 4 veckor! Gasch så hon växer! Lilltösa!

Det ska firas med promenix med två andra DP's och en Chihuahua (tror jag).

Kanske kommer lite bilder från detta möte =)

~ Jenkan ~
2007-07-09
 08:19:04

Tråklista

Godmorgon!
Idag blir det maaaassa tråkiga saker på To-Do-listan som aaaaldrig tar slut..

Kvar har vi: (några punkter tillagda.. kommer den någonsin ta slut?!)
+  Hitta ett fint köksbord
+  Hitta soffbord
+  Hitta säng
+  Kanske köpa soffa o fotöljer
+  Hitta en diskmaskin
+  Köpa balsam till Leia
+  Köpa klofil till Leia
+  Köpa linser till Matte
+  Vaccinera Leia idag
+  Åka på DP-träff =)
+  Tvätta

Vi har värsta dyra listan! Haha.. Men men..

Har iofs fått gjort lite med:
+  Hittade Leias halsband, ute på den dyngsura gräsmattan.. slarvigt!
+  Beställde några "id-brickor" av krympplast hos HärligaHund.. (paketet kommer nog idag lr imon)
+  Hittat borste med garanti till LeiBei
+  Varit på tippen med gamla köket
+  Köpt dörrar och golv

Skar mig i fingret imorse.. typ halva tippen av.. stackars mig! AJAJAJ! Är till råga på allt sketanervös inför vetrinären idag. Åker dit själv med Leia för M har en dejt med elektrikern =P haha..

Kramar och ha en bra dag!

~ Jenkan ~
2007-07-08
 23:06:12

Leias 11:e vecka

Wiie.. idag FINALLY.. får jag tummen ur och ska lägga upp lite bilder.. har varit dåligt på den fronten men det betyder inte att vi inte tagit några!! Blandade bilder ifrån senaste veckan!!

(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR STÖRRE FORMAT.. FUNKAR INTE ALLTID!!)


Köpte en lite T-shirt till Leia, hehe.. inget hon är ett stort fan av.. men den va söt och den värmer om det skulle krisa, hon kommer kunna ha den i ca: 2 veckor. NU växer hon så det knakar (bokstavligt talat)



Vi har även vart en sväng i Tångudden med Lisa & Chloe och Fred & Imsa , söt liten familj det där.. hur som helst så diggade väl inte Leia att bada sådär kanonmycket.. men för att vara första badet och HATA regn så gick det bra. Hon doppade sig helt själv först.. simmade ut till matte.. och sen tillbaka till husse på stranden!
Tvekar lite.. "ska jag våga?"


Simma fort som f*n ut till matte


Sen tillbaka till trygga land och husse


Några som däremot diggar att bada är den "lilla" sjöodjuret-sälen-Imsa och "lite mindre men visare" Gossigaste-Chloe


På kvällen fick Leia duscha med härligt lavendel-shampoo och sen kura ihop sig i husses famn



Har försökt att få lite stå-bilder på tösen.. här är mitt bästa försök =S

Leias stora fina nytandborstade GAP


Leia och bus-kompisen Harley


Sitta fint kan vår tös!!!


Leia kom hem med en napp häromdagen.. men vill inte vara med på bild..


Fångade dock vårt lilla yrvädret på bild.. här även med nya halsbandet!


Nu ska vi nana härborta efter en tung vecka med mycket meck, pyssel och slit. Hoppas att kommande vecka blir mycket lugnare och andra får jobba åt oss (snickare). På fredag kommer vårt nya kök och på söndag ska jag och Leia på DP-träff!! MYYYS..

Hittade förresten äntligen en borste som jag letat efter till Leia.. en lite mjukare mer "putsborste". På HORNBACH av alla ställen.. efter att ha sprungit på alla zoo-affärer.. till råga på allt har den 5 års garanti.. på vad veta jag inte.. men ändå.. haha..

Natti fnatti!! (Leia sover sedan länge.. haha efter "lång"-promenad.

~ Jenkan, Mahyar och Leia ~

2007-07-06
 10:53:14

Vi har en logga =)

Nu har vi knopat ihop en logga.. eller ja.. vi kanske är att ta i, men Leia är ju på bilderna så.. hehe..
Tycker personligen att den är gööörfiiin.. fast vi ska ändra den litet.. men det får bli ikväll!! Här är första prototypen iaf =)

logga2

När vi sålde M's lägenhet såldes även större delen av möblerna.. hehe.. så nu måste vi ut och kolla på sånt med..

Vi har även bockat av några punkter på the to-to-list:
+  Handlat Leiakäk
+  Bokat vaccination (9/7)
+  Soooovit
+  Kanske köpt en torktumlare (behöver man det?)

Kvar har vi: (några punkter tillagda.. kommer den någonsin ta slut?!)
+  Hitta ett fint köksbord
+  Hitta soffbord
+  Hitta säng
+  Kanske köpa soffa o fotöljer
+  Hitta en diskmaskin
+  Köpa balsam till Leia
+  Köpa klofil till Leia
+  Hitta Leias halsband som jag slarvade bort igår (ligger någonstans hemma)
+  Beställa en id-bricka till Leia (den hon fick av Lotta började bli lite för skavd så vi ville spara den =P)

Shit vad sentimental man blir, kolla bara sista punkten! Hehe.. och Leias halsband som hon hade när hon åkte hem. Tänk om "Bamse" skulle försvinna.. då hade jag nog gråtit floder (LeiBei med).

Denna veckan har Bebis vart hos M's päron på dagarna och det har gått jättebra. Hon är dock väldigt trött när vi hämtar henne.. hihi.. Bara matte & husse som saknar henne så förbaskat!!

Leia mår (ursäkta språket) SKITBRA nu. Hon har lagt på sig lite, bajsar fint och är i princip rumsren. Hon är sprallig, pigg, nyfiken och superglad. Älskade lilla hjärta. ÅÅÅÅHH vad hon är underbar!

Sorry för lite bilder här nu men jag har inga bilder på denna dator!!

Kramisar
~ Jenkan ~
Jenkans Place
2007-07-04
 10:10:49

ÖH.. vad hände?!

Det kan man verkligen fråga sig.. helt plötsligt bara sådär satt jag några hundra fattigare och väntar på posten =P, gjorde en beställning från Härliga Hund som jag gjort ett kollage om tidigare.
Blev dock inte alla sakerna från det inlägget och sen hade faktiskt Min-Pin skyltarna sänkt pris till 29:- =)
Blev dessa:
Rosa Camoben, Krymptags och MinPin-skyltar (köpte flera =P)



(Klicka på bilderna för större format)

Borde igentligen inte hamna under kategorin "Leia Shoppar", eftersom det var mitt eget shoppingbehov som behövde mättas. Men men, det är ju saker till henne!!

~ Jenkan & Leia ~
Leia's Place
2007-07-03
 10:49:00

The to-do-list

Nu är har vi bockat av lite saker på To-Do-listan...

+ Igår fick jag officiellt sålt min lägenhet
+ Vi har även övertagit vår nya. (ej flyttat in)
+ M's place har även det blivit sålt.
+ Leia är helt underbar (vilket hon varit hela tiden)
+ Leia har *peppar peppar* inte kissat inne på flera dagar!
+ Leia fyller 11 veckor idag!
+ Leia är avmaskad
+ Leias klor är klippta
+ Jag har bestämt mig för att operera foten.
+ Vi har anmält Leia till Västkustvalpen, måste bara betala in...
+ Har shamponerat Leia, så nu luktar hon lavendel när hon blir blöt.
+ Leia har premiärbadat (bilder kommer)
+ Vi har beställt kök
+ Leias hemsida är helt klar!
+ FÅTT present


Det som ska göras är:
+ Handla mat
+ Hitta ett fint köksbord
+ Hitta en diskmaskin
+ Boka vaccination till mini
+ Soooova =P
+ Köpa balsam till Leia
+ Köpa klofil till Leia

Hur som helst så känner vi oss väldigt lättade. De närmsta veckorna kommer det målas om och renoveras kök. (inte av oss.. hihi) Men senast den 31 juli bor vi i vårt nya place. Ska bli så skönt och packa upp och känna att det är VÅÅÅÅÅRT! och veta att vi ska bo där tillsammans hela familjen!!

Igår fick vi även en present hemskickad av Terror-Fred, Mia och Leslie. Nämnligen rosa(!) bajspåsar som luktar gottit.. (inte för att Leias bajs luktar illa men ändå) Så gulligt och det passade oss perfekt.. Leia just loooove them!
1000 tack =)
image44

Idag är andra dagen utan Leia och det går helt ok. Lite jobbigt är det ju och jag längtar heeeeeem! Leia blev såååå glad(jag med) när jag kom hem igår. Det var nog uttröttande för henne att inte vara med matte för igår kväll sov hon hela kvällen.. HALLÅ?! Jag ville ju busa! Jaja.. idag kommer köparna till M's lägenhet och hälsar på! Sen ska vi bara myyyyyysa hela familjen!

Kramisar

~ Jenkan ~ (själv idag =( )
www.jenkan.se