2010-03-26
 06:27:05

Egypten

Väskorna är packade så nu drar vi ut på äventyr!
2010-03-24
 22:24:04

Anmälda

YAY!

Då va vi anmälda till vårens första tävlingar!

Blir;
17 April på Alfa Hundcenter (öppenklass)
1 agility- och 2 hoppklasser

24 April på Kungälvs Brukshundsklubb (officiell)
1 agility- och 1 hoppklass

Spännande, men fan va nervös jag blev redan nu... *shake it off*

Det här blir bra dä!
2010-03-24
 07:09:59

Hoppet

Fäll ut vingarna. Ta ett steg ut. Känn fallet. Känn vinden fånga upp dig. Låt vinden föra dig på äventyr. Glöm aldrig vackra platser du varit på. Glöm aldrig vackra människor du mött. Förlora aldrig hoppet på vinden.
2010-03-21
 20:59:35

Beslutsångest

Gasch.. sitter och spanar på agilitytävlingar, kan inte bestämma vilka vi ska åka på! Finns en inoff den 17:e men Leia löper juh nu och vi åker bort två veckor på fredag. Hur vet jag att hon är iform när jag kommer hem? Tänk om hon blivit efterlöps-slö? Hmm.. har juh visserligen kurs på torsdagen innan tävlingen så vi får liiite repetition innan. Men då är frågan agility och hopp? 1 eller 2 hoppklasser? Såg att hoppklasserna för small är precis efter varandra, hinner man ladda om?! Svårt svårt att ta lätta beslut ;)

Ytterligare en fundering är om vi ska köra off. i kungälv 24 april? Måste anmäla även den innan vi åker i så fall..

2010-03-21
 12:56:45

5 dagar

Om 5 dagar åker vi, äntligen! Fy fan vad underbart det ska bli att sola, bada och bara vara. Andas. Finnas. Umgås med min underbara. Jorå, livet e bra!
2010-03-19
 13:31:31

Freeedag!

Sitter och håller tummarna för att min älskade New Moon DVD kommer idag.. fan om den inte gör det ska jag gråta!!

Imorse var jag uppe klockan 8 och gick ut med mina fina fast extremt porriga löptikar. Sen drog jag igång!

Röjde här hemma
Dammsög
Slängde in en tvättmaskin
Vek tvätt
Hängde tvätt
Plockade ur diskmaskinen
Diskade
Fixade kort till farmor som fyller år
Klippte klorna på tjejerna (det är enna dags när man hör varje steg dem tar mot golvet)
Lagade tacopaj till ikväll

Woho sikken produktiv dag!

Nu ska snart M släppa av mig och tjejerna i Fiskebäck (hos päronen) sen ska vi promenera hem därifrån, typ 8 km. Blir ingen träning idag så det passar utmärkt med en rejäl promenad, ska ta på tjejerna täcken bara så dem inte blir pesseblöta i regnet! Sitter och letar "cachar" jag kanske kan ta på vägen (liiite svårt dock utan gps =S)

Thjohey!
2010-03-18
 06:57:20

Hektiskt

Idag känns det som om de kommer bli en hektisk dag, fast jag tror det går ändå ;)

Skola 8-15, sen vaccination igen (hepatit A+B), sen träna typ 18 och när jag kommer hem är det dags att laga mat och plugga. *phew*

Igår fick jag hem mitt lass med kurslitteratur, så det är väl bara att börja läsa! Ogillar när alla lärare säger "börja läsa i tid så det inte blir så mycket i slutet" Nähä? Det säger du inte?! Det är ju sånt jag vet, men det är juh såååå svårt att börja i tid. Men denna gången ska det gå, har blivit bättre varje termin så nu tror jag på mig själv! Har faktiskt redan gjort de rekomenderade Sannolikhetslära-talen för veckan *duktig*

Nu e de hög tid att dra till skolan! (Klockan är 7...bussen går om 11 min.. inte bra att sitta i pyamas då...)

Ha en bra dag!

2010-03-14
 10:38:35

Efter tenta..

Tiden mellan jag skriver tentor och de nya kurserna börjar är alltid väldigt speciell. Jag känner en enorm motivation och vill börja plugga med en gång på det nya. Jag får också ett extremt shopping, fix/pyssel behov och måste göra väldigt mycket. För under tentapluggstiden känns det inte rätt att lägga tid på att shoppa. Däremot ser jag alltid smutsen i hörnen hemma extra tydligt, bara för att lixom..

Hur som, efter min andra tenta i fredags drog jag in till stan och kollade på kläder. Behövde tights, linnen, en vårjacka och schampo för min torra hårbotten. Hittade massor av fint och fyndade en del också =0)

Schampot har jag redan använt och hårbotten känns mycket bättre, älska lush! Va lite skeptisk först eftersom det luktade gammal båt (tjära) men eftersom jag har världens godaste balsam (American Cream) så luktar det vanilj efteråt. Läs beskrivningen av schampot, kanske är det vägbyggare jag ska bli? ;)

"Schampokaka som hjälper problematiska hårbottnar. Doftar som vägarbetarna inne i stan eller båtgubbarna nere i hamnen - av tjära! Men Soak n´Float hjälper verkligen mot mjäll och kliiga hårbottnar så vem bryr sig egentligen om hur den doftar - den fungerar ju!!!"

 

Efter shoppingturen drog jag och körde ett Body Pump pass på gymmet, sedan kollade jag och Suss på Lets Dance. Funderar på om man ska bojkotta hela skiten, för visst sketroligt att Willy är med typ första 3 programmen, men i final??

På lördagen hade jag två uppdrag: träningsskor och IKEA. Det var INTE bara jag på IKEA kan jag säga, herrejävlar.. Jag fick tag på en sak som jag skulle ha iaf; sugrör. Latteglasen var antingen slut eller så har dem utgått ur sortimentet. Köpte även lite nya grejer till badrummet, växt med svart kruka och handdukar i limegrönt och svart. Blev sjukt fint, gillar såklart rosa-svart bäst men förändring kan vara skönt ibland!

Fick tag på träningsskor också, ännu en sak att bocka av min lista. Känns bra =0)

Leia börjar ju löpa i måndags och igår höll tjejerna på att sätt på varandra hela kvällen, "välkommen till Askims porrklubb". Imorse hade Xena börjat löpa så nu blir det nog mysigt här hemma..

Nu ska jag ladda lite sen är det dags för att åka till gymmet och träna. Känner mig inte så jättemotiverad idag, så jag får ge mig själv en rejäl spark i röva!

Nu frukost!


2010-03-11
 07:25:19

15 dagar

15 dagar kvar tills vi ligger och solar på en beach långt bort!

Har en deeeel att fixa innan vi åker, men jag hinner.. med något att se fram emot går allt mycket enklare! Helgen kommer dock bli lite kaotisk för jag har så mycket jag vill göra efter att ha pluggat i en vecka!!

Satt och beställde kurslitteratur igår.. det sved! Men som plåster på såren beställde jag en hundbok också, perfekt att läsa i Egypten då man har massor av tid att fundera! Beställde även solskydd och endagslinser att ha där nere, känns som det mest hygeiniska för ögonen.. Blev även ett nytt Lancôme läppglans med solskyddsfaktor, PRIMA!

Nä, nu ska jag sticka till skolan för lite hysteriskt pluggande innan sista tentan för denna omgången som vi har imon!

Thjohej! Ha en underbart jävla bra dag!
2010-03-09
 14:50:52

Diciplinerat

Igår la husse upp mat till tjejerna i varsin skål, sen gick han ut ur köket. En liten stund senare hör vi Leia gnälla och Xena skälla. Jag går dit för att se vad som står på, Leia sitter och hypnotiserar matskålen och Xena studsar frustrerat runt, ingen av dem äter alltså...

Husse hade glömt att säga "varsågoda"...
2010-03-06
 09:04:21

Vackert

Solen skiner, "snön" glittrar och energin flödar! Har varit ute på en kylig men fin morgonpromenad, så duktiga var dem mina tjejer. Xena är så söt när hon ska gå "fot" för istället för att göra som Leia och gå till mig så sätter hon sig och väntar, gullitjejjan.

Det verkar som om Leia ska börja löpa vilken dag som helst. Detta skulle innebära att vi kan köra hela tävlingssäsongen! *hoppar och skuttar*

Nu ska jag strax åka och köra ett yogalates pass, första gången så det blir intressant. Ska handla med mig en rejäl frukost på vägen hem för sen blir det att plugga stål och trä hela dagen lång.

Ha en underbar dag alla vackra människor!
2010-03-01
 21:26:15

Ridhusträning

Igår åkte jag och Leia iväg på ridhusträning, var bara vi i vår grupp.. Lite märkligt eftersom bara hälften anmält att de inte skulle komma, resten då?
Hur som helst så hade vi ett sjukt bra träningspass. Gruppen tidigare hade satt upp en bana och när de skulle gå var de snälla och tog bort sandsäckarna till tunnlarna samt den platta tunneln (var liite för jobbigt för mina lår att bära dem)
Vi körde iaf banan några gånger, Leia var väldigt nosig men fick två riktigt bra lopp så jag var nöjd. När Leia skulle pausa bar jag in lite hinder, sen ställde jag upp slalomet tillsammans med ett hopp innan och efter.

Förstår inte riktigt varför skruttan blir sååå frustrerad i 12-pinnarslalomet men inte med 4 och 8 pinnar! *river mitt hår* Men den kan vara jag som har en annan position eller hållning. Ställde upp en bermudatriangel med hopp emellan slalomen och Leia fick bra sug på vänsterslalom och vi kunde köra ett helt varv utan problem. Höger däremot gick sämre, så hon fick en paus.

Problemet med högerslalom är att Leia missar ingången för att hon blir stressad av att hålla koll på mig. Så jag hjälpte henne genom att leda henne in några gånger och OJ sikken förbättring! Körde hopp + 4-pinnars + hopp + 8-pinnars + hopp och det såg RIKTIGT bra ut!

Blev en hel del slalomträning för den lilla svarta så när jag kände att hon var på väg att bli frustrerad packade vi ihop och åkte hem. Var en väldigt lyckad träning och faktiskt riktigt skönt att ha ett helt ridhus för mig själv, synd att jag inte visste det innan bara för då kunde jag ju tagit med Xena för lite miljöträning.. men men..
2010-03-01
 11:49:45

Nya kompisar ;)

Blev så inspirerad av Thessan så nu har jag virkat mina första amigurumis, den första blev ett sött litet "Monster" och nästa blev såklart Pee och Poo (är lite besatt av de figurerna.. har ju Poo som nyckelring sen innan =P)
Håller redan på med nästa projekt =0)

Stoppningen syns ganska mycket på Poo på bilden, syns inte lika mycket i verkligheten. Kanske man kan färga vaddet på något sätt så det inte syns alls?!