2010-03-01
 21:26:15

Ridhusträning

Igår åkte jag och Leia iväg på ridhusträning, var bara vi i vår grupp.. Lite märkligt eftersom bara hälften anmält att de inte skulle komma, resten då?
Hur som helst så hade vi ett sjukt bra träningspass. Gruppen tidigare hade satt upp en bana och när de skulle gå var de snälla och tog bort sandsäckarna till tunnlarna samt den platta tunneln (var liite för jobbigt för mina lår att bära dem)
Vi körde iaf banan några gånger, Leia var väldigt nosig men fick två riktigt bra lopp så jag var nöjd. När Leia skulle pausa bar jag in lite hinder, sen ställde jag upp slalomet tillsammans med ett hopp innan och efter.

Förstår inte riktigt varför skruttan blir sååå frustrerad i 12-pinnarslalomet men inte med 4 och 8 pinnar! *river mitt hår* Men den kan vara jag som har en annan position eller hållning. Ställde upp en bermudatriangel med hopp emellan slalomen och Leia fick bra sug på vänsterslalom och vi kunde köra ett helt varv utan problem. Höger däremot gick sämre, så hon fick en paus.

Problemet med högerslalom är att Leia missar ingången för att hon blir stressad av att hålla koll på mig. Så jag hjälpte henne genom att leda henne in några gånger och OJ sikken förbättring! Körde hopp + 4-pinnars + hopp + 8-pinnars + hopp och det såg RIKTIGT bra ut!

Blev en hel del slalomträning för den lilla svarta så när jag kände att hon var på väg att bli frustrerad packade vi ihop och åkte hem. Var en väldigt lyckad träning och faktiskt riktigt skönt att ha ett helt ridhus för mig själv, synd att jag inte visste det innan bara för då kunde jag ju tagit med Xena för lite miljöträning.. men men..


Thessan

Haha, jag bara fasar för när jag ska börja plugga igen om mitt maniska virkande sitter i även då =) Sköldpaddan kommer från Mia Bengtssons bok "Virka Amigurumi". En jättebra bok med fina mönster, finns i bokaffärer å på nätet. länkar till bokus



http://www.bokus.com/b/9789163861574.html?pt=search_result&search_term=amigurumi



PUBLICERAT: 2010-03-02, 08:00:28 | URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/
Thessan

Haha, ja det blri lätt så "jag ska bara..." Den boken är jättebra, står bra beskrivet hur man börjar från början och mönstren är uppdelade mellan "Lätt" till "utmaning" Jag är sjuksköterska så om jag ska plugga så blir det nån specialistutbildning, det finns så många så det är svårt att välja bara...



PUBLICERAT: 2010-03-03, 16:36:58 | URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/
Thessan

Ja gör det, den boken e värd varje krona =) Jo det e svårt att välja, tycker det jag jobbar med nu är jätteroligt men skulle samtidigt tycka det skulle va kul att testa nåt nytt.... svårt...



PUBLICERAT: 2010-03-03, 20:35:42 | URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/
Thessan

Jag har bara köpt garn på ett ställe i gbg, på hisingen. det garnet va bra men lite tjockt tycker jag när jag fick annat att jämföra med... men jag vet att det ligger en garnaffär på drottninggatan som iaf utifrån ser bra ut =) Acryl garn e bäst till amisar tycker jag, billigt oxå =) jag virkar med märket "karolina" virknål 2,5



PUBLICERAT: 2010-03-04, 07:30:13 | URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/
Mia

Närå inga korta mail från o med nu :-D Ska nog ta o skriva ett till nu snart hade jag tänkt ;-)



Vilken härlig träningsdag, låter så himla kul och ja jag vet det är bara att börja själv (ska ta tag i det määää vart de lider).



Sooooolig hälsning så länge!



PUBLICERAT: 2010-03-05, 13:02:40 | URL: http://fredthevov.blogg.se/
Mia

Glööööömde svara på frågan om Grekland (fy mig).



Vi har ju åkt till Thassos 3 år på raken, kan varmt rekommendera den ön, lagom på alla sätt o vis och underbart bad, man kan åka runt med vespa/båge/buss/bil, vi har åkt några varv de veckor vi varit där (6 inalles). I år blir det Kreta och Chania-hållet för första gången och Kreta för tredje!!



PUBLICERAT: 2010-03-05, 13:09:01 | URL: http://fredthevov.blogg.se/
Thessan

Ha en bra helg!



PUBLICERAT: 2010-03-05, 19:56:18 | URL: http://thessansamigurumis.blogg.se/
Mia

Här skiner solen idag, helt underbart! Väntar in gänget (som maskar) så ska vi ut med vovs o fika, träffa "maskarna" å deras vovs hihi borta i parken här där vi bor!! Kortare träff för att bara snacka skit å låta vovsen springa av sig lite, sen hem o fixa i badrummet bl a



Hoppas er dag blir super-toppen!



PUBLICERAT: 2010-03-06, 08:22:08 | URL: http://fredthevov.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: