2009-11-30
 07:15:42

Knas!

Jobbade igår, när jag åkte hem slog det mig att det var söndag och därmed ridhusträning! Visst kunde jag inte åka ändå eftersom jag jobbade till sent.. men kändes konstigt att glömma det helt.

Förra veckan var GALEN! Var i skolan till sent nästan varje dag och kände mig sjukt stressad. Fick iaf se New Moon igen så det var en ljuspunkt i stressen!

Idag ska vi hänga upp planscherna till vårt projekt, ÄNTLIGEN! På onsdag ska jag och älskling på bio och se Luftslottet som sprängdes, torsdag har vi presentation av vårt projekt för kommunrepresentant från Skärhamn och på fredag åker vi till Tyskland på inflyttningsfest! Mycket som händer denna vecka med, men nästa vecka.. då jävlar blir det lugnare tag, träning och mys med tjejerna och plugg inför tentorna.. Thohey vad dagarna bara flyyyger iväg!!!
2009-11-23
 20:47:54

Ridhusträning

Igår va vi iväg på första ridhusträningen, det va lite rörigt i början.. Mycket nya människor och tankar, men efter en stund satte vi iaf igång. Kände mig inte helt fit om jag ska vara ärlig, kan va att jag inte är van att träna på kvällen kanske?
När vi körde hel bana i slutet gick det iaf bra.. nästa gång ska jag dock vara liiite mer laddad =P

Idag har jag varit i skolan hela dagen, är helt sjukt trött.. helt slut! Resten av veckan blir det skola hela dagen också, hur orka? Knarka energidryck!

2009-11-20
 22:41:03

Sikken dag

Mådde lite illa imorse, vet inte riktigt vad som spökade med på eftermiddagen mådde jag lite bättre och tog ut mina fina tjejer på en promenad till havet. Satt på stenarna nere vid Askimsbadet en stund och bara njöt i blåsten. Tjejerna var så kramgoa!

En rolig sak hände på promenaden, jag fick ett sår på fingret så att blodet forsade och hade inget plåster eller papper. Vad gör man då? Jo, tar en bajspåse och knyter runt fingret! Haha.. kände mig väldigt fiffig =P

Imon drar vi till Tjolöholms Slott och går på julmarknad. Ska ladda kameran nu så jag kan fota lite fina bilder! Hoppas verkligen på att få lite julkänsla =0)

Söndagen kommer spenderas i skolan för att jobba på vårt projekt, på kvällen drar jag och Leia på ridhusträning, yay! Resten av veckan kommer innebära stress, press och inte mycket tid hemma!
På onsdag har vi inlämning av vårt projekt och sen ska vi färdigställa planscher till utställningen som ska vara klar måndagen efter! Wohey, tuff vecka!

2009-11-20
 10:49:35

New Moon

Som jag väntat, som jag räknat ner.. Inatt var det äntligen dags att se New Moon och jag älskade den. Den va bra filmad, alla viktiga händelser va med, mycket känslor... Oh I just looove it! Måste se den igen, SNART! Funderar faktiskt på att se den på bio igen... Är så glad att den uppfyllde mina förväntningar!

Oooh, jag är verkligen besatt av både filmerna och böckerna! Är en sån fantastisk kärlekshistoria!
2009-11-17
 21:49:56

Varberg 091114

I lördags var vi på officiell agilitytävling i Varberg (VBK). Banorna (se länkar nedan) var enligt mig lagom svåra och hoppbanan hade många roliga svängar!

Hoppklassen -> BANA (extern pdf)
Vi startade jättefint och samlat, gjorde byte vid tunneln så jag kom på höger sida, när Leia kört hinder 5 vrider jag kroppen mot släpet och hon springer dit istället för att hoppa 6:an som matte visat med armen. DISK! Resten av banan flöt på bra, lite fel i slalomet men annars riktigt fina bakombyten efter 9, 12, 14 och 17. Gillar mycket byten ;)
Är nöjd med loppet, finns tyvärr ingen film eftersom fotografen kom först senare...


Agilityklassen -> BANA (extern pdf)
5 fel på slalom tid 44.87sek (ref 50 sek) gav oss en fin 14:e plats av 65 startande (varav 37 disk och 28 placerade)
Sjukt gött lopp, film finns nedan. Kände att jag kunde gett Leia liiite mer utrymme, då hade jag hunnit bättre och kunnat handla henne med bättre timing, känns stundvis hattigt... Men är väldigt nöjd med vår insats på vår officiella agilityklassdebut!

Varberg 091114 Agilityklass from Jennifer Fors on Vimeo.



Då var denna tävlingssäsong slut, men vi håller igång med ridhusträning nu i vinter och sedan kickar vi igång tävlandet igen till våren, längtar redan! Detta året har varit sjukt lärorikt!

Har haft så mycket med skolan det senaste att vårt sovrum blivit en djungel med kläder, så idag när jag kom hem började jag vika alla våra kläder. Puh! Sjukt jobbigt men fint och städat blev det till slut.. hoppas det håller sig så ett tag =P

Nu: Myyyys! 
2009-11-13
 22:12:29

Freeedag

Att inte ha tränat på flera veckor, känns sådär när man åker iväg på officiellt tävling. Men men.. det får gå ändå.. när vi gjorde debuten i augusti hade vi inte heller tränat på länge så..

Imon gäller det, nolla here we come! (vill man så kan man =P)
2009-11-08
 20:49:18

Stress

En vecka utan blogg kommenterade LisaFis.. Jao, en hel vecka utan något skrivet. Har tänkt skriva, men det känns inge kul att skriva att jag är sjukt stressad =(

Vi har väldigt mycket att göra i skolan och min stresshantering är inte den bästa, är trött, irriterad och grinig. Någon som vill umgås? =P Skämt åsido, jag är faktiskt trevlig iaf. Men det behövs inte så mycket för att jag ska koka över och bli ett åskmoln. Skällde ut en kärring som gick för långsamt över ett övergångställe i förmiddags (satt i bilen så hon hörde inte...)
Förstår inte varför högskolan inte har stresshanteringskurser, visst kan man söka "stöd" men vem har tid för det? (HAHA) Om dem verkligen vill förbereda oss för arbetslivet, vilket ibland är deras kommentar när man suckar över ännu ett projekt, varför inte då inte försöka förbereda oss ordentligt i hur man hanterar 211 inlämningsuppgifter hit och dit. SUCK! Innan har vi iaf kunna motivera att det är intressant, men det är det inte längre.. iaf inte nu..

Försöker verkligen ha humöret uppe när jag går ut med hundarna, men det är SÅ svårt. Tur att jag har en så bra sambo som tar kopplet till den hund som är på bushumör när vi är ute och går =0)

Samtidigt som jag ser fram emot vår tävling på lördag så känner jag mig nojjig, inte nervös. Har inte tränat slalom på flera veckor... Men ska verkligen försöka ändra inställning i veckan. Jag VILL känna att det ska gå bra och jag VILL känna att vi är taggade!


"I need love
Cause only love is true
I need every waking out with you
Yeah my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
Yeah my friends"
Friends - Band of Skulls

2009-11-01
 18:19:05

Myssöndag

Idag är det 18 dagar kvar tills jag och Sussi sitter på Bergakungen klockan 21.20 för att se Twilight på bio och sedan New Moon efter klockan 24.00. Känns sjukt overkligt!

Något som känns ännu mer overkligt är att det bara är drygt en månad kvar till första advent och jag måste verkligen börja beställa/inhandla julklapparna. Har redan massor av idéer så känner mig inte jättestressad. Har även en nice idé till julkorten, ska bara få tummen ur att fota flickorna...

Vi har haft en väldigt mysig söndag idag, var och köpte vinterkänger till matte och husse (samma modell fast olika färg och storlek) Sen tog vi en promenad med tjejerna i Sisjön. Xena har blivit tonåring, lyssnar inte alltid när man ropar.. Busfröken =P

Börjar få lite panik, jag och Leia ska tävla om två veckor och vi har slappat till oss det senaste. Eller matte har slappat till båda... Leia har ju inte direkt något val.. Måste verkligen finna tid att träna i veckan, kanske ska åka till klubben innan skolan någon dag bara för att få tragglat slalom?! Men börjar jag 10 måste jag åka 9 hemifrån.. så då måste jag åka till klubben typ 7... kanske inte så trevligt...

Nä, nu ska jag skriva på ett skolarbete.. känner att jag måste få något gjort. Kommer ha ganska mycket att göra framöver eftersom vi kommer ha utställning i samhällsplaneringskursen...

Ciao!