2011-01-31
 15:19:49

Oskulden är tagen!

Ja, alltså amma-offentligt-oskulden. Den andra behöver vi kanske inte gå in på... Novalie kom ju inte med storken direkt ;)

M har pappadag idag så vi drog till IKEA å kekade lunch, såklart var Novalie också hungrig så det var bara te å langa upp tutten. Kändes ganska ok faktiskt eftersom det typ bara var barnfamiljer och det satt flera andra och ammade också! Men det är inget jag gör med glädje direkt...

Hittade några saker på IKEA men köerna var helveteslånga så vi sket i sakerna. M åker efter jobbet istället och köper dem sakerna + garderob till lillan.

Snart kommer Novalies faster nog hit och sen även farmor och farfar för att myspysfika och kläm på den lilla godingen ♥
2011-01-30
 10:54:58

Helgen som varit

Då min sambo är på tjänsteresa, åkte i torsdags och kommer hem idag, så har min sambos syster bott med mig och Novalie i helgen. Såå skönt att ha lite sällskap, guld värt!

Speciellt efter gårdagens händelser, galet! Vill inte skriva det här än eftersom mina nära och kära är bortresta lite här å där och dem borde höra det först ;)
Talar i gåtor gör den hära =)

Igårkväll märkte vi en riktigt stark bensindoft i trappuppgången, ungjävlarna i huset har ställt sina mopeder i cykelförrådet och det måste läckt! Tyvärr kan man bara "felanmäla" på vardagar, så det är inte mycket att göra än att hålla dörren stängd och hoppas att det inte kommer in i lägenheten. Får gå ut med Novalie genom uteplatsen istället, för genom entré går jag inte med henne..

Nu är det dags för kaffe, dagens enda.. dricker bara en om dagen iom att jag ammar Novalie. Som för övrigt har en mage som funkar ytterligare lite bättre ♥

Ha en underbar söndag!
2011-01-28
 09:10:38

BVC

Idag vare dags för BVC igen och jag ska körde bil för första gången på en månad typ... körde senast dagen efter nyårsafton!

Novalie hade ökat ytterligare i vikt nu så mitt mammahjärta får lite ro. 160 gram på 3 dagar, normalt är 200 gram på en vecka. Hurray!! Mammas älskling äter duktigt ♥
2011-01-27
 10:20:00

Ny parfym

Den nya parfymen här hemma doftar en blandning mellan bröstmjölk & bebisspya. Kan ha en underton av bebisprutt. Men det som doftar allra mest är den ljuvliga doften av nybakt bebis!

Novalie är så finfinfinfin! Kan inte se mig mätt på henne ♥

Hennes mage verkar vara lite bättre nu, hon är tokgnällig på kvällarna men det där hysteriskt otröstliga som var häromkvällen har inte kommit igen. Bara korta stunder. Men magen är fortfarande "omogen" som man kallar det när magen jobbar dåligt i början. Hon får Sempers magdroppar nu och lite massage så förhoppningsvis blir det bättre!

Alldeles nyss åkte min prins iväg, kommer inte hem förrän på söndag =(. Känns jobbigt men man måste väl klara sig själv någon gång, imon får jag sällskap av M's syster..

Dagens plan är att Novalie ska få sig ett bad, jag en dusch och så en långpromenad i det fina vädret. I vilket ordning och vilken tid vet man aldrig, hehe.. allt kommer som det kommer här ;)

2011-01-24
 11:08:07

Kass morsa?

Är man en kass morsa när man låter sitt barn ha pyamas när klockan är 11?

Stackars liten verkar ha fått en släng av 3-månaderskolik! (läs mer här: http://www.growingpeople.se/templates/Page.aspx?id=2122)
Alla symtomen stämmer på Novalie =( Hon verkar ha en väldigt lindrig variant eftersom hon inte skriker konstant, men när magen är igång och på eftermiddagarna/kvällarna är det inge vidare... Hoppas att det blir bättre snart för det är inge vidare att se sin lilla tös ha ont!

Pyamastösa ♥

2011-01-20
 08:38:58

5 år

Jag fick en 5-årsdagbok i julklapp av mina päron. Trodde det bara var pensionärer som skrev dagbok numera, alla andra bloggar juh ;) Men det är faktiskt ganska nice att skriva några rader varje dag! Och tänk, när jag behöver en ny är Novalie 5 år, usch hemska tanke!

Igår va vi på premiärtur med vagnen, sååå mysigt! Känns lite smått overkligt. Är dock lite halt på sina ställen så jag är väldigt glad över att vi köpt en robust vagn att ha nu i början. Vi gick upp till bageriet och köpte fika som vi bjöd bror min på när han kom förbi lite senare.



Mammsen kom och lämnade vår gamla badbalja, så Novalie fick sitt första bad igår. Det uppskattades sisådär av lilltösa, men hon va så gnällig igår så det var mycket därför. Hon behövde dock ett bad så det var inte möe att göra... Går nog bättre nästa gång!

Idag skall jag ringa försäkringskassan och kolla vad som gäller. Blir heeelt snurrig! Sen ska jag och Novalie ta en promenix med vagnen och posta ett brev. Får se när vi kommer iväg, lite svårt att planera med amning och bajsblöjor ;)
2011-01-19
 09:31:19

Lyxnatt

Inatt sov lillan 7 timmar!! Helt galet! Hon var säkert helt slut efter igår för vi ändrade hur jag ammar henne, så hon var ganska gnällig och vaken under kvällen.

Igår kom våra köksluckor in i lager på IKEA så M rusade dit. Lyckades även på något mirakulöst sätt få hem de två sista paketen med dörrar+lådor till våra garderober. Dem kommer nämnligen endast finnas att beställa på nätet i framtiden, vilket hade inneburit leveranstid på minst en månad...
Vi tänkte montera upp dem i helgen någon gång för då kan vi lägga över lite vårkläder, lakan och handdukar i garderoberna. Skönt att bli av med de sakerna tills vi ska ha visning 1-2 februari!

Sitter och filar på spännande planer och Novalie ligger och myser i sin filt bredvid mig i soffan. Min underbara söta lilla flicka ♥

Galet blek jag är! Lägger upp små bilder tills jag fått igång Photoshop och kan lägga stämpel på...
2011-01-18
 11:03:01

Förlossningsberättelse

Ja då var det dags att skriva om den största dagen i våra liv. Dagen då Novalie anlände!

Långt inlägg, tror dock jag fått med det mesta. M har säkert många historier om mitt lustgasrus... Lustgas var min räddning då jag inte hann få någon annan bedövning! Utan den hade jag havererat!!

Jaja.. here we go!

 

00.00 Jag vaknade strax efter midnatt och gick på toa, då hade slemproppen kommit. Behöver inte gå in närmare på det men det är inte helt fräsct ;) När slemproppen gått så kan det ta flera veckor innan förlossningen sätter igång så jag gick och la mig igen.


00.20 Vaknar av att jag har sammandragningar som gör on = värkar. Ligger vaken och en kvart senare kommer nästa värk. Dem är inte speciellt starka så jag småslumrar i några timmar och smärtan är ok, som en stark mensvärk.


4.15 Har riktigt ont och väcker Mahyar, som först blir sketförbannad och säger att han måste sova för han ska till jobbet. När han äntligen är vaken så inser han att jag har värkar, han trodde först att jag bara gnällde "som vanligt" över mina gravidåkommor. Han ringer då och pratar med förlossningen, dem säger att det kan vara förvärkar och att vi ska ringa igen när det kommer 3 värkar på 10 min.


6.30 Jag har extremt starka värkar som kommer med 3-10 minuters mellanrum. Inte läge att åka in samtidigt som jag är helt utmattad. Ringer in till förlossningen och dem säger att vi kan komma in på kontroll.


7.00 Kommer in till Mölndals förlossning. Får hjälp med att hantera värkarna samt får CTG (mäter bebis hjärthjud samt värkar). Värkarna kommer då mer sällan och BM säger att det kan vara förvärkar som kan pågå flera dagar/gå över. Jag får lite panik för jag har djävulskt ont! Nämner att jag misstänker att vattnet gått och får genomgå en smärtsam undersökning, men hon är lite osäker. Vi får promenera runt lite på sjukhuset 2 gånger för att få igång kroppen lite.


11.00 Konstateras tidig vattenavgång, vilket innebär att vattnet gått men att inte själva förlossningen kommit igång då värkarna är för oregelbundna. Jag får smärtstillande samt citadon som ska få mig att kunna sova lite. Bm sa att eftersom vattnet gått kommer dem sätta igång mig inom 72 timmar om det inte kommer igång, ingen tröst just då...


11.30 M släpper av mig hos päronen då pappa jobbar hemma och kan hålla koll på mig. M åker iväg på lite ärenden som behöver göras då vi har en snickare hemma som monterar köket.


12-16 Slumrar till och från men vaknar ständigt av riktigt starka värkar. Pappa masserar ryggen, fixar & donar, försöker få mig att slappna av och jobbar samtidigt. Sitter till slut i skräddarställning med ett täcke omkring mig och försöker meditera mig bort ur mej själv. Skulle gjort vad som helst för en meditationssnabbkurs då!!! Har pga tabletterna inte alls koll på hur ofta värkarna kommer, då dem tar bort udden samt väldigt mycket av de svaga värkarna.


16.00 Mammsen kommer hem och hon ser att det inte är någon tvekan om att det är på gång.


16.13 Går på toa och då kommer rejält med blodblandat vatten. Pga mina tidigare komplikationer blir jag orolig så jag ringer då förlossningen och dem tycker jag ska åka in.


16.15 Ringer M och han släpper allt och gasar hem till päronen. Mamma försöker få mig att gå med på att hon och pappa ska köra mig men jag vägrar och vill vänta på M.


16.30 Kan knappt få på mig skorna när vi ska åka och bilfärden är bumbig pga snön. Blir sketsur på M för att han inte stannar när värkarna kommer (men han var nog jävligt stressad).


16.52 Betalar vi parkeringsavgiften och på väg in till förlossningen (Mölndal) får vi stanna flera gånger och "andas", hissen tar en jävla stund och vi får gå före flera stycken för hissarna är små och man får inte plats så många.


17.00 Kommer upp till förlossningen och då är undersökningsrummen fulla så vi får ett förlossningsrum.


17.06 Blir inskriven och BM frågar massa frågor och ser att jag är smärtpåverkad och frågar om jag vill bada. Måste dock göra CTG först, hinner få en värk med CTG'n inkopplad. Då frågar BM hur länge värkarna varit så kraftiga och ger mig lustgasen och instruktioner om hur jag ska använda den. M försöker hjälpa mig och får hålla gasen på plats flera gånger för jag blir så hög att jag inte har så bra koll.
Är väldigt påverkad av smärtan och vill bara därifrån. Slänger ur mig "Nä nu har jag testat detta, det är inte roligt jag går hem nu!" och försöker slänga mig ur sängen. BM stoppar mig och frågar vad som är bättre hemma och får svaret "Jag föder inte hemma". Säger säker massa konstiga saker och ligger och skämtar med M, tror inte jag riktigt fattade att det var verkligt att jag låg där. Får frågan om jag vill ha EDA och det vill jag så BM sätter kanyl (AJ, tänk att man kan bekymra sig om en kanyl när man har värkar som får en att vilja hoppa ur kroppen)


17.50 Några värkar senare så undersöker BM mig och då är jag redan öppen 6-7 cm, hon säger försiktigt att "vi får se om det blir smärtstillande eller bebis". Jag får smått panik.


17.52 Märker knappt att jag blir avklädd, bebis får elektrod på huvudet. Narkosläkare tillkallas.


18.02 Blir påklädd med en rock men hinner bara få på mig en av ärmarna på rocken, sen kommer första krystvärken och då går allt jävligt fort. M berättade efteråt att BM ringde på "alarmet" och in rusar flera andra som febrilt letar efter rockar och handskar och springer runt. Är då öppen helt.
In kikar en sköterska och frågar försiktigt, "kan jag avboka narkosläkaren?". Jag hör ett "JA" och jag mumlar i lustgasmasken att jag vill ha bedövning. Samtidigt vet jag att den tar upp till en halvtimme att få verkan så jag vet att det är onödigt. Har världens bästa BM som guidar mig och M står vid min sida hela tiden och håller i mig och hjälper till med lustgasen och pratar med mig. Vad hade jag gjort utan honom?


18.18 Kommer lilla Novalie ut och läggs på mitt bröst. Känner i den stunden inget annat än lycka. Bara ler och gråter samtidigt. Hon hade navelsträngen ett varv löst om halsen men detta säger dem faktiskt inget om, läste det i min journal i efterhand.

M får stolt klippa navelsträngen och han ser helt euforisk ut ♥

Lillan alldeles purfärsk!

Får en spruta i benet som skall påskynda avgången av placentan, men när jag ska ta den blir jag ynklig och få ta lustgas. M bara skrattar, fan va spruträdd man är då! Frågar lite skämtsamt vart min EDA tog vägen ;) Lite småhäftigt att föda med bara lustgas, ingen annan bedövning. Det trodde jag ALDRIG att jag skulle göra. Men har man inget val så...

 

Det är väldigt många förlossningar igång och vi får vänta ganska länge på vår obligatoriska "bricka med mackor", kommer ner till BB vid 23-tiden och då får M nästan åka hem med detsamma då det inte finns ensamma rum.

 

Sov typ inget den natten, Novalie skrek en del och jag visste inte vad jag skulle göra. Ammade henne till och från hela natten men kände mig helt förvirrad och räknade timmarna tills M äntligen fick komma klockan 8.00 morgonen efter. Fy sjutton!

 

Även natten efter fick jag sova utan M och jag kände mig väldigt sliten. Stackars M som ville kunna hjälpa till men svårt när han inte fick stanna på natten när han behövdes. Därför åkte vi hem den 12:e, de på BB tyckte dock det var tidigt.. men hade jag stannat hade jag juh inte haft någon energi kvar sen.


Mina underbaringar

 

2011-01-18
 10:31:56

Lilla magen

Jag trodde att det skulle ta lång tid innan magen blev fit igen. Men redan idag, 8 dagar senare ser man knappt att jag varit gravid! Jag får på mig brallorna som jag köpte förra lördagen (som är i samma storlek som jag hade innan graviditeten). Häftigt! Liten bula är ju kvar, men det är mest för att den inte stramat till sig än. Magmusklerna har redan gått ihop nästan helt. Och benen, dem är inte det minsta svullna längre!!! Hej vrister!

Tacken för detta är ammning, finns inget bättre sätt att få bort gravidfläsket! Någon dag framöver kanske jag vågar väga mig ;) Gick upp ca: 13-14 kg totalt så det hade varit intressant att veta hur mycket som är kvar...

Lustigt är att den där randen man kan få på magen inte syntes när jag var gravid men den syns nu! Undrar när den försvinner?!

8 dagar efter Novalies födsel


2011-01-18
 06:52:48

Ensamma

Idag är jag och Novalie ensamma hemma, M tar inte ut 10 pappadagar i rad så idag skulle han jobba igen. Kanske bara halvdag iofs =)
Vi har varit ensamma en del så det känns inte så jobbigt, det tunga är kvällar och nätter. Lillan har juh inte vänt dygnet rätt än så hon sover massor på dagarna och är vaken på nätterna! Längtar tills vardagen får mer rutin, nu är det lite rörigt...

Leia är sååå duktig med lillan, väldgt försiktig och avvaktande. Xena väntar vi lite med att presentera, bättre att ta en i taget.

Herre vad det går åt babykläder! Känns som vi tvättar konstant och då har vi ändå inte råkat ut för blöjläckare än! Men vi föredrar hel och ren här hemma. Lillans navel är på väg att lossna så snart kan vi bada henne. Spännande!

Nu amma och sen ska jag slänga i mig lite frulle. Toodels!
2011-01-17
 10:17:33

Dimma

Dagarna går lite i dimma nu, när man sover en timme här och där vet man inte riktigt vad som är verkligt och vad som är  dröm. Drömde att jag hade fått åderbrock på smalbenet och tänkte fråga M om han tycker jag ska operera bort det.. men insåg att jag hade drömt hela skiten.. jag som var så jävla ledsen!!

Idag blir Novalie en vecka! Känner en blandning mellan " har det redan gått en vecka?" och "är det bara en vecka?". Ser inte hur vi kan ha ett liv utan vår prinsessa.

Sömn är man inte direkt bortskämd med. Men det känns mest av på kvällarna, men någonstans hittar man extradepåer av energi. Novalie är så lik sin pappa när hon sover och gör sina små  miner.. sååå sött! Nu ligger hon och pausar i min famn mellan ammningarna = ligger och småfiser så mammsen måste byta blöja ;)
Det går åt en hel del blöjer faktiskt.. man vill ju byta ofta så inte rumpestumpen blir röd.

Galet söt är hon sessan, tur att hennes pappa klarade Jaktlicensen.. bra att kunna jaga bort framtida friare ;)

2011-01-14
 09:40:14

Novalie ♥

Nu har vi bestämt att vår lilla tjej skall heta Novalie, de andra namnen kommer längre fram. Vi tror vi har dem klara också.

Lilla Novalie föddes 2011-01-10 klockan 18.18. Hon var 49 cm lång och vägde 3575 gram. Hon ligger här bredvid mig och snosar, tänk att något så litet kan vara så älskat ♥

Alldeles nyfödd liten prinsessa


Förstår inte hur man får tid att blogg när man har ett liten nyfödd hemma. Första gången denna vecka som jag över huvud taget sitter vid datorn! Nu har vi inte varit hemma så länge, men ändå!

Jag SKA skriva en förlossningsberättelse, men jag måste få ut min journal först. För jag har inte riktigt full uppfattning om vad som hände och hur läget faktiskt var. Om man säger såhär.. Det är pga min nojjighet som gjorde att jag inte födde hemma hos mina päron!

Klockan 16.52 betalade vi parkeringsavgiften utanför Mölndals sjukhus och 18.18 kom vår prinsessa till världen. (då fick vi även stanna vid varje värk på vägen in och väntade på hissen i 5 minuter...) En häftig upplevelse och min underbara man fick sig väldigt många skratt under min lustgasdimma ;)

Idag ska vi med sessan tillbaka till Mölndals sjukhus för hörseltest och PKU-prov. Håll tummarna för att allt är som det ska!

Tack för alla meddelanden och telefonsamtal. Hinner tyvärr inte svara alla men vi uppskattar allas omtanke *kärlek*

Nu är lillan hungrig.. dags att öppna resturangen ;)

2011-01-10
 23:22:48

Hon är här

18.18 idag kom vår lilla prinsessa till världen. Världens vackraste lilla varelse! Hela familjen mår bra, dock extremt trötta. Jag och sessan är kvar på bb men tyvärr fanns det inte plats för älsklingen min... Men han kommer imon bitti såklart! Nu ska jag försöka sova lite men det är svårt när ögonen vilar på min lilla skatt...
2011-01-09
 11:17:51

Hicka

Liten har hickat några gånger senaste dagarna, hela magen studsar. Nyss hickades det igen, men bara några gånger. Gulligt!

Måste verkligen åka och handla idag, blöjor! Haha, vi har 10 st som vi fått från ett gratis-paket. Det räcker la typ någon dag eller två. Men om jag ska vara ärlig så känns det sketkonstigt att vi skulle köpa blöjor. VI? Ska vi verkligen ha blöjor hemma? Och en liten bebis i blöjan också? Och detta inom väldigt snar framtid? Galet!
2011-01-08
 18:09:04

Lager157

Idag skulle älskling och bror kolla på vapen på Torbo Handels, på väg dit passerar man Lager157 och där va vi såklart tvugna att stanna =)
Tyvärr har jag nu så ont i mina fogar att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det värker och ömmar och jag kan knappt gå så att prova kläder funkade inte riktigt...

Fick iaf shoppat lite baskläder till mig, behövdes verkligen så dem jag har använts flitigt nu i höstas. Blev 2 par leggings, hipsters, linnen, tunna mysbrallor, lång myströja och en T-shirt.
Hittade även ett par jeans från mitt absoluta favoritjeansmärke Replay så dem fick också följa med hem!


Älskling hittade inte så mycket men tre par Frank Dandy kallingar bidde de iaf!

Jag blev helt lyrisk när jag såg att dem hade lite av Lundmyrs sortiment inne. Kunde köpt massor mer men fick hejda mig lite... det var inte überbilligt....
Blev iaf två brallor med stjärna på rumpen (sött när Liten börjar krypa sen) en T-shirt, 2 bodies, 1 par underbyxor och så vanthållare.
2011-01-07
 22:19:59

4 dagar

Spänningen är olidlig... 4 dagar till BF, fan jag vill inte gå till BM på tisdag! Får väl fjäska till mig en hinnsvepning om jag nu ska dit för nu vill jag ha min lilla skatt ♥

Sitter typ och gungar fram och tillbaka just nu för Liten sparkar som en galning. Min lilla vilde! Vi kommer la inte få en lugn stund här framöver, fast å andra sidan.. När sjutton har vi det? Med våra vildar till hundar och vårt behov av att alltid ha 1000 projekt igång...

Igår var vi på långpromenad med päronen, hoppades på att den kraftansträningen med all snö skulle ha någon effekt. Men det enda jag fick ut av det var grymt ont i fogarna.. iofs så var inte min fot lika svullen efteråt =)

Nus ka jag mysa lite med min lilla familj innan vi kryper till sängs. Imon ska vi till Gällstad med bror och kolla vapen...
2011-01-06
 12:11:39

Knepigt

Idag känns det knepigt, kan inte riktigt förklara.. men jag känner mig inte som jag brukar, kanske något är på väg? Förmodligen inte, bara önsketänkande!

Hundarna har också varit lite märkliga idag, Leia lägger sig på mig när jag ligger i soffan eller i sängen. Som för att vakta mig. Och när jag sitter vid datorn sitter hon och glor på mig.. Förmodligen känner hon att jag är lite svag, för hon gör så när jag är sjuk också...

Nä, om man skulle ta och vika ihop tvätten, packa ner julsakerna och slänga ut granen? Lite sorgligt, jag älskar ju julen!!
2011-01-05
 11:37:50

Elefantfot

De senaste veckorna har mina ben samlat på sig mer och mer vätska. Nu har min ena fot även drabbats. Får inte på mig vanliga skor... Passande nog har det ju snöat hela natten så mina MoonBoats kommer väl till användning!
Börjar få lite ont i lederna nu när allt är så svullet, men det är ju inte speciellt lång tid kvar nu så jag får la stå ut..

Vecka 40 idag!!

Mina inte så läckra fötter... Lite skillnad är det.. och då är ändå vänsterfoten också svullen...

2011-01-04
 12:03:04

Ömma fogar

Snö med is under+ömma fogar+två tokiga hundar = en väldigt riskfylld promenad!

Tjejerna är i en period med underbart humör. Dem busar med varandra och är väldigt harmoniska. Dem är ganska medgörliga på promenaderna också, men det blir ju lite tråkigt för dem när vi inte kan komma iväg på lite längre promenader och på andra ställen. Mina fogar ömmar som sjutton och ryggen värker ännu mer än vanligt när jag gått för långt och spänt mig. Men snart så kan jag gå utan att vara rädd för att ramla =) 7 dagar kvar och imon går vi in i "sista" veckan. Ja, sista med viss modifikation för man vet ju aldrig om man går över tiden...

Igår hittade jag gardintyg + lite tillbehör.. så nu jävlar ska gardiner till barnrummet bli sydda. Ska även beställa hem tyg till sovrummet.  De andra rummen får vi ta längre fram när vi inrett allt. Köksstolarna ska nämnligen kläs om och det måste matcha hyffsat med köksgardinerna.
I veckan gör vi de sista inköpen till renoveringen och i nästa vecka blir köket monterat. Men det blir en del pyssel kvar.. svårt att ha koll på allt..

Jaja.. nu ska jag sy lite på gardinerna.. Köss!
2011-01-03
 09:25:28

Jisses!!

Ja, jisses vad vi slitit iår! Årets första inlägg kommer nu för jag har helt enkelt inte haft tid. Vi har hållt oss sysselsatta med en jäkla massa köksrenovering, får passa på medans liten stannar kvar där inne. Kräver dock viss teknik att skruva ihop köksskåp med en mage som en fotboll (fast större).

Men det börjar ta sig där hemma och vi gör så mycket vi hinner innan Liten kommer sen tar vi in hantverkare. Är egentligen bara köket kvar, i sovrummen+arbetsrummet är det ju bara listerna som ska upp.

Idag ska jag ut på gardinjakt! Vi skall ha hissgardiner i sovrummen, har aldrig sytt sånna och vi har sketbreda fönster. Gardinerna måste vara 155 cm breda+sömnsmån, därför måste jag hitta tyg vars mönster funkar åt "fel" håll. Måste även ha hissgardinsmaterial, är inte HELT 100 på hur sjutton man fäster allt... men det reder sig!

Nu är första tvättmaskinen inne, jag ska äta frulle och sen åka iväg och göra mina ärenden så är jag tillbaka tills nästa ska in. Busy woman!