2011-06-28
 11:50:58

Bilbarnstol

Novalie har snart vuxit ur sitt babyskydd så nu måste vi jaga rätt på en bilbarnstol. Denna djungel, helt galet.. Iofs vet vi vad vi vill ha.. men den är sååå dyr! Visserligen har man den i 3 år, så slår man ut det är det inte så farligt.

Det är samma märke som på vårt babyskydd. *vill ha* (dock ska vi inte ha rosa.. lite opraktiskt både om nästa skrutt blir en pojk och svårare att sälja...)

http://shop.alltforforaldrar.se/media/catalog/product/cache/1/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/z/izikidisofix_23_533123.jpg
BeSafe iZi Kid X3 ISOfix
2011-06-26
 21:15:03

Ny design

Ville ha en snygg design på bloggen, men tiden att göra egen finns inte riktigt längre. Men så hittade jag denna Tescho. Varför ödsla tid på att koda själv när det finns hjälp? Kommer se lite opersonligt ut några dagar tills jag fått in bilder och sånt här.. men visst är det fint =)
2011-06-19
 17:23:13

Dyna till vagnen

För ett tag sedan bytte vi från liggdelen till sittdelen i vagnen eftersom Novalie hade svårt för att komma till ro i liggdelen. Hon vill så gärna sitta och titta och vara med nu.. Sittdelen till vagnen är beige och det är inte så lätt att tvätta av den. Därför har vi införskaffat denna dynan, mycket lättare att bara ta av den om det skulle ske en liten olycka =)


Från AddStroller
2011-06-17
 11:00:10

Reashoppat

Woho, jag har reafyndat! Att jag själv går runt i gamla trasor bryr jag mig inte så mycke om, men Novalie ska ha snygga kläder!

Det mesta är till tösa för hösten och längre fram, för nu har hon ganska mycket kläder eftersom hon har fått från vänner och familj ♥

Från Polarn o Pyret: Fjärilsbody med matchande stumpor, randiga tights, prickiga tights, svart utsvängd hoodie och rosa randiga vantar.
Vita tights med blommor NameIt och en svart mössa Novastar.
(Längst ner i hörnet syns ett bar übersöta strumpor som nu ligger i tvätten (Novis trampa i bajs..), men jag ska visa dem nästa gång dem används.)

2011-06-16
 22:12:16

Nygifta

har haft mycket att göra det senaste.. massa förberedelser.. men oj vilken lyckad dag det blev! Helt underbart att få dela en så speciell dag med så underbara vänner med så mycket kärlek ♥

Har inte fått bilderna från vår fotograf... men här kommer en fotad av en av våra vänner.

Vi nygifta, kan inte riktigt förstå att det va vi!
2011-06-03
 22:22:13

Perfekt!

Har haft en sån alldeles underbart perfekt födelsedag! Massor av grattis från nära och kära, har pratat i telefon ganska mycket idag, men det är så det ska va ♥

Nu har vi druckit lite skumpa och ska väl snart göra Novalie sällskap i sovrummet, skruttan va helt slut efter en lång dag och däckade vid 19.

 

2011-06-01
 06:48:44

10 dagar

Det är bara 10 dagar kvar nu, helt galet! Det mesta är äntligen färdigt, vilket är väldigt skönt!

Jag har pysslat ihop saker här hemma som en galning, för det är sånt som jag gillar.. Pyssla! Visst måste helheten vara bra, men det är detaljer som enligt mig gör festen speciell.

Dock blir det ibland föööör mycket detaljnivå, förra veckan satt jag med en totalt onödig, men väldigt rolig detalj. Då antydde en vän till mig att jag blivit galen och att jag förmodligen snart kommer börja skriva på konfetti ;) Nä men ska det va så ska det va!!

Det som är kvar är programmen och bordsplaceringen.. sjukt svårt!! Det sistnämnda är sååå känsligt och viktigt.. Just nu klipper jag små lappar så jag ska kunna flytta runt våra nära & kära ;)

Idag ska vi på bebisfika, myspys!