2010-07-28
 21:37:31

Alien

Idag var vi på ultraljud och fick se vad som växer i min mage! Så surrialistiskt att se vår lilla skatt redan nu, på en tv-skärm. Att kunna se hjärtat slå, händer som rör sig, ben som sparkar... Mäktigt
H*n ser verkligen ut som en alien, kan inte riktigt inse att det är i min mage som h*n sprattlar ♥

Får se om jag kanske lägger upp en UL-bild.. kanske.. vet inte riktigt hur jag känner med vad som bör läggas ut på internet och inte.. lite skrämmande hur allt cirkulerar på nätet!

2010-07-25
 20:24:56

Bloggtorka

Ibland skriver man mycket och ibland inget alls. Bloggen står lite still nu, mest för att jag inte har motivation att skriva. För delar av det jag vill skriva är lite för privat och kan man inte skriva allt så är det sjukt tråkigt att skriva alls...

Vi mår iaf bra hela familjen och njuter av minisemester, utflykter och familjen ♥
2010-07-13
 12:58:08

Trötter

Jag har sovit i 14 timmar inatt och är ändå trött.. Jisses vad energin sugs ur mig! Borde packa eftersom vi ska till Stockholm imon men jag är heeeelt slut.

Hade behövt tvätta men eftersom vi inte har torktumlare i lägenheten hinner sakerna inte torka tills imon.. *suck*

Verkar bli varmt denna veckan huvudstaden iaf så de blir mycket tunna kläder. Får typ hysteriska svettningar titt som tätt. Mycket som händer i kroppen just nu =P
Funderar på att ringa och boka extra tid för kontroll för jag har ont i huvudet nästan varje dag... Beror säkert till viss del på att jag har så svårt för att dricka vatten, eller jag dricker inte vatten alls... Förutom till maten ibland.

Igår va jag, mamma och mommo på utflykt ut till öarna. Först stoppade vi vid badet på Öckerö för plättar som mamma hade gjort. På den badplatsen har jag spenderat många dagar som liten, dit åkte mommo ut med mig och bror på sommrarna! Efter lunchen badade jag och mammis (bland massa minibrännmaneter) och solade en stund.
Sen åkte vi vidare till Hönö och tittade lite i butikerna där, massa REA men inget som föll mig i smaken förutom två fina krukor. Är så svårt att köpa kläder nu, känns onödigt på något sätt när jag inte kommer kunna använda dem om en månad... =(
Vi gjorde även en stopp i Fotö hamn och tog en glass. I denna hamnen har vi varit mycket med båten när jag var yngre, då gick vi alltid upp tidigt för att ta ett morgondopp i havet.. *mys*

Nä, borde verkligen packa nu.. blir nog lunch först dock, pasta carbonara a la moi! Magen skriker!
2010-07-08
 09:33:06

Världen växer

Min värld växer och andra saker blir viktigare. Det är så häftigt!

Nu ska vår familj utökas från 4 till 5, men denna gång med tvåbent ♥ Så fantastiskt men samtidigt lite skrämmande, för det är en ny värld som ska gå ihop med den vi lever i nu. Vi har inga planer på att låta varken Xena eller Leia flytta, de är våra prinsessor och guldklimpar.

Tycker det är lite märkligt att folk kan me och fråga om det var planerat. Jag skulle inte det. Men alla är vi olika. Hur som var det planerat och efterlängtat ;)
Kanske är det för att jag är i slutet av min utbildning som folk frågar? Den kommer jag avsluta så snart jag kan, Chalmers är väldigt flexibla och kan pussla ihop det mesta. Så tids nog blir den färdig, varför brådska?

Dock kommer jag aldrig igen spendera tentaveckor med det illamåendet jag hade i maj.. Haha.. var nog bland det värsta jag varit med om! Kändes som om jag var konstant bakfull i dryg 1½ månad!!

Nu ska jag vila innan jag börjar med dagens viktigheter =)
2010-07-05
 16:51:36

8000 meter

Hur många hundsteg är 8000 meter? Det är iaf ungefär så långt som jag och min röda Råtta traskat idag!

Bestämde mig för att promenera lite med bara Xena idag, hon behöver miljötränas ensam lite mer då hon får sånt stöd från Leia. Hon blir sååå mycket osäkrare när man har med bara henne någonstans.
Tog därför en promenad hemifrån till mina päron i förmiddags, kekade lunch med papps som även skjutsade oss hem.

På vår promenad hörde jag någon ropa "Ziri", vilket såklart var Malo med sin dvärgpinscher Ziri. Så dem gick med oss till "Tippen", stannade & prata en stund också såklart. Alltid lika trevligt =)
Fick en energiboost av Malo som sa massa positiva saker om Xena, det fick mig att inse att jag kanske fokuserar lite för mycket på problemen... Roligt också att Xena visade ganska mycket av sin knasiga personlighet ♥

Malo sa något i stil med att att alla DP är så olika, det stämmer verkligen! Visst ser vi mer olikheter mellan individer eftersom vi är insatta i just denna rasen... men ändå ;)

Nu ligger mina flickor utslagna, mycket pga värmen.. Trots att det inte är soligt ute är det hett och väldigt kvavt, jag är faktiskt lite sugen på ett sommarregn idag!

Nä, dags att vila lite tillsammans med mina fina innan jag ska sätta mig och sy en duk till uteplatsbordet!

2010-07-03
 00:02:33

Dream away

För någon timme sedan blev Xena helt hysterisk ute på uteplatsen, går ut och till min fasa ser jag en igelkott som fräser mot min lilla röding. Blev såklart lika hyserisk som lillskrutt eftersom dedära taggarna inte är att leka med... Fick tag på rödingen och Leia kom in, husse fick gå ut och jaga bort den med sopekvasten.

Skumt att den vågar sig in alls, vi satt ändå en kvart tidigare där ute och tjötade.. Kanske ville den bara tjinxa lite? Fräsa kunde den iaf...

Har precis kört in M och en vän till stan, så nu ska jag och tjejerna slumra till en liten stund. Sen får jag la hämta karl min lite senare...♥

Vad gör man inte för kärleken? Gubben min har t.o.m. fått mig att (nästan) inse att vi kommer bo i hus i framtiden. Jag som INTE diggar den varianten av boende... Bodde i hus i min uppväxt och fy i helvete vad mycket jobb det är. Men med tanke på att vi vill ha tomt för tjejerna att springa på, jag vill kunna odla kryddor och vi behöver garage för M's hobby (bil & MC) så vad har vi för val?

Imon ska jag och mammis iväg på självplock av bär osv.. spännande att se hur det ska gå!

Nighty nighty!