2008-07-30
 20:59:56

Efterlysning

Efterlyser ett par svart/röda dvärgpinscheröron av modellen slarviga, stor hittelön utlovas till den som finner dem!

Dem sågs senast *tänker* någon gång i juni, sen dess är de spårlöst försvunna.

PLZ hjälp oss leta, vi behöver dem verkligen!!!!!!
2008-07-30
 12:39:43

Motivation

Give me motivation!!!
2008-07-27
 21:59:39

Förlova sig oftare?!

Thihi, man borde förlova sig lite oftare! ;) Idag fick vi present från Päronen och Mormor, två räktrålare i olika storlekar.

Fick även några tackpresenter av Prickigkorvsgänget, har tyvärr ingen kamera till hands (laddar) men det var två pepparkaksformer (änglavingar och en vovve) och ett nyckelband till klickern med texten "Princess" på, hur sött som helst!!
(Har juh dessutom fått presenter innan, dessa människor är galna.)

Människor är allt bra mysiga ibland, då menar jag inte alla presenter utan när man uppskattar och hjälper varandra. Små, små saker som får dagarna att bli mer betydelsefulla och minnesvärda!
Att bara gå framåt en längre tid får iaf mig att tappa energi, men nu sprudlar jag, eller hela familjen gör det!

Sen är det juh en del tråkigheter sker också, men det är juh tyvärr så i livet! Det gäller att hålla hoppet uppe. Men att inte räcka till är jobbigt, riktigt jobbigt!

I övrigt har vi precis kommit till ro och iordning här hemma, nästan hela lägenheten klar och så är det dags att flytta ut *suck*. Har juh stambyte som börjar på måndag den 4/8 och fortsätter i 8-10 veckor!! Jo tjena trevligt!!

Men det ska vi inte tänka på nu!! Imon blir det (inte :P) träning på GMBK, sen nästa helg är det USM på GMBK. Miljöträning!
Sen ska jag koda klart min examination samt räkna sjuhelvetes massa matte!!!

Neh, nu ska jag ge min fästman och min vovve varsin svettig puss & kram!

Svettiga nosgnugg, ha en underbar vecka!
2008-07-26
 14:32:08

Fan fan fan

Har börjat klicka Leia att sätta tassarna på bollen. Tyvärr körde jag liiiite för långt pass, för hon började bli frustrerad och skrapa med tassarna på bollen.
Jaja.. det man inte dör av härdas man av! Nästa gång är det 10 klick som gäller!!!

Hittade förresten klickern i en byxficka!! Hurra!!!!

2008-07-24
 20:19:42

Tillbaka

=0(

Hämtade hem böckerna och ögnade igenom dem.. Klickerträning och lugnande signaler & Aktivitetsboken mötte inte mina förväntningar, blev grymt besviken. Så dem skickas tillbaka.. tyvärr!
De andra verkar bra faktiskt!!
2008-07-24
 08:12:46

Muttprutten

Det luktade sommarmorgon imorse, så som det luktade när jag & bror gick ut på morgonen om somrarna när vi var små. Stillhet, dagg och förväntningar! Myyyyys!

Igår kom Prickigkorvsgänget äntligen hem, har saknat dem. Fast de hade nog velat vara iväg några veckor till. Själv försöker jag förgylla varje eftermiddag, sånt man måste när man jobbar hela sommaren. För det är nu man ska samla kraft att orka med det mörka halvåret!!
Jag & Leia drog iväg och hälsade dem välkomna hem genom att fira Lisas födelsedag. Mysigt värre var det, tog en promenix till havet och deras vovvar badade medans Leia sprang så långt bort hon kunde. Tokhund!!
Vi fick även förlovningspresent, en av dem var en leksak till Leia.. som vi döpte till något så barnförbjudet som "muttprutten", blir väldigt intressant när jag ska ropa på Brukshundsklubben "Hämta muttprutten". Men vad gör man inte för sin hund?!
Så här såg den ut iaf:



Igår var det en råtta som sprang över parkeringen på jobbet.. den sprang fram till entren också så då passade jag på att fota den! (Innan min kollega tyckte den skulle "fösas bort")


Wiiiiiiiiiiiiiiiie, idag kommer nog mina böcker! Thjohooo! Inom kort kommer även en tidning från Canis, shiet vad jag ska läsa. (jag som bort plugga matte)
Har lite viktiga saker att göra:
- Plugga in gymnasiematte
- Koda sista examinationen till min CSS-kurs
- Träna med Leia
- Läsa hundböcker

Detta MÅSTE vara min prioriteringsordning tyvärr.. Så ikväll blir det några timmar vid "skolbänken".. *blääääää*
Men jag ska lägga upp ett schema för eftermiddagen tror jag bestämt! En långpromenix med sessan & sambo ska det bli iaf..

Ha en underbar sommardag! Kramisar..
2008-07-22
 20:49:37

Underbart!

Herrejises, vi är helt slut här borta i Askims högkvarter. Känns som om energin sugits ur oss med en bamsesug. Tror att vi helt enkelt har haft det så underbart jävla bra här hemma, så vi har lixom mått så bra och använt vår energi. Jag vet att det i vanliga fall är tvärtom, men vi ska juh alltid vara lite udda..

Körde lite apport-träning med LeiaGris, vet inte hur jag ska avancera, känns som vi kört fast. Dags att lägga in en tråd på forumet månne? Får fundilera lite mer på't tror jag.
Fast jag får faktiskt säga att vi håller oss på en stabil nivå, vi backar inte i träningen iaf. + Att det vi tränat mest på; att inte bara vilja lämna apporten, forfarande sitter!
Neh, ska inte klaga över vårt fastkörande. Ska nog försöka lattja till det i träningen och sedan sätta krav igen.

Något alldeles hemskt har hänt förresten, hittar inte min klicker! *förskräckelse hörs över Askim* (ni vet sånt där dramatiskt ljud som hörs i filmer..)
Det blir till att investera i två nya imon, eller kanske ska beställa någonstans?! *fundilera* Ingen som har några över att skänka till blivande student? *blink blink*

Lite hälsningar:
Joanna: & Galne Ragge Ska vi träna snart eller? Fan alltså, det var en gång energikick sist!! *gilla*
Hanna & BC-Myra: Du får ta och komma ner snart igen! Du ska inte kolla på SM eller? Välkommen är du iaf, till vårt kaos som vi iofs kommer ha då (flyttlådor och shiet).
Prickigkorvsgänget: KOM HEM NUUUUUU! Saknar er juh!! Har juh massor att berätta, som att Leia inte skäller fullt så lika mycket längre (med reservation för ändringar).
Mia & Co: Hoppas du njuter till fullo av semestern!
Andra: Hör av er om ni vill träna med oss =0)

För övrigt har vi lite beslut hit och dit att fatta, jobbigt typ tror jag.. eller? Asså det är roliga saker, men det tar juh energi det med.. thihi...

Leia är den underbaraste lilla varelsen man kan ha i sitt liv! Vi ska gå(fot) långt tillsammans!
2008-07-20
 20:34:22

Shoppat =0)

Jag har länge suktat efter dessa böcker och tog därför beslutet att beställa dem, visst.. ett litet hål i plånboken men det är vi värda!!

Klickerträning och lugnande signaler (Parson, Emma) och Aktivitetsboken (Mohlin, Memea)

Sen fick de här följa med hem också.. för det låga prisets skull =P

Dominans och ledarskap (Eaton, Barry) och Din hund en lydig hund (Hallgren, Anders)

I övrigt så har helgen varit god, två födelsedagar, en namnsdag och en 3-årig förlovningsdag firades på distans =P.

Leia har varit lite mjäkig, gnällig och allmänt knasig..

Ciao!

2008-07-18
 07:22:49

Css...zzzz

Igår fick Leia en träningsvilodag och jag passade på att göra klart min tredje examination i webdesignkursen. Hurray!
Nu är den uppladdad, men jag ska försöka hinna rensa lite bland koderna innan sista datumet!!


Jag ska förresten i höst även läsa Hundens beteendebiologi 1 & Djurens kommunikation 1 på distans. Ska bli kul, däremot är det en helgträff i Linköping nu i September så jag hoppas att jag kan komma dit. Annars får man inte läsa kurserna...

Har insett att Leia kommer alltid se ut som en valpis på morgonen. Thihi.. ni vet så där lite naivt ynklig men ändå galen! Tror det har med hennes öron att göra, dem blir lite luftigare vid fästet än vanligt!

Hon är iaf underbar, fullkomligt underbar!! *kärlek*

Här är en bild på våra ringar *klicka*

Kramar!
2008-07-17
 08:44:57

Förlovade

*klicka*






*kärlek*
2008-07-16
 22:07:22

Träning

Det går bra nu kompis!

Leia hade toppenmotivation idag också! Wiiieehuuu!

Vi var och tränade på GMBK med Ragge & Homer + eftersläp ;). Det hördes en del skott från skjutbanan, heeela tiden.

Först la vi ett viltspår utan blod, behöver träna på det. Sen skulle spåren ligga, då börjar det hällregna!!! Alltså nu pratar vi verkligen regn! Men när det slutat begav vi oss ut till spåren igen.

Trots regnet gick det bra för alla tre vovsingar!
Leias spår tog hon klockrent, som sist.. dock markerade hon bara klöven. Alltså ingen kamp eller så.. men den var juh dyblöt så det kan juh vara acceptabelt...

Efter spårandet tränade vi agility och lydnad.
Leia klickade jag lite på balansen och sen körde jag linförighet med mängder av svängar. Även flera lyckade ställande under gång, hurray!!
Blev även några apportgreppningar, har inte kört det på länge men hon har konstigt nog inte backat något där, alltså i inlärning. Däremot måste vi börja avancera lite, ska försöka lägga upp en plan..
Vi körde även platsliggning med alla tre vovs, 45 sek med störning från hundar, matteprat och skott! Dem låg perfekt alla tre. Sååååå duktiga..

Fokuserade Leias belöningar på att kasta en pipleksak, alltså inte bara gotta, gick skitbra och fick fram henne lite in linförigheten.. Ett stort plus är att hon börjat komma tillbaka med leksaken igen, ett tag skulle hon juh bara springa iväg med den. Men nu vill hon samarbeta och jobba.

Jag är sååå stolt över min pärla, vilken hund hon har blivit *tår i ögonvrån*. Hon har plockat fram sin (lånar ord från Hanna) BC-rått-sida, and I like it!

Har precis avnjutit en sparrissoppa, riktigt gott efter en att ha blivit lite nerkyld på klubben. Nu ska jag myyyysa med min prinsessa som redan slocknat i mitt knä!

*kärlek*
2008-07-15
 21:23:26

Blickar

Jag älskar Leias blick när hon är sådär härligt tokigt motiverad! Idag hade hon den. Hon verkligen vill och blicken säger typ "Matte jag gör juh rätt, klicka och ge mig gotta!!".

Vår hund är galen, haha... men vi älskar henne!! Alldeles nyss skulle hon döda en gummigrej med snöre, hon blev som besatt. Nu sover hon, utmattad ;)

   

Självklart passade jag på att träna när hon hade denna härliga motivation. Körde fritt följ, halter, svängar.
1 platsliggning, som skulle vara 2 min, men hon fick så mycket störning att jag körde 45 sek som blev totalt lyckat!!

2 inkallningar bidde det också, men vi har ett problem; hon har för mycket "go", hon springer som en gaaaalning och vänder iofs relativt fort men slarvar som fan med ingången *suck*.

Jag körde även många stanna under promenixen och sitt under gång. Har även börjat med detta utan för grinden och att jag går in först, sen ska hon stanna vid mig på uteplatsen och så tar jag av halsbandet när hon sitter (lugnt) och sen går jag in och så får hon "varsågod"!
Borde börjat med detta för miljarder år sedan, men men.. bättre sent än aldrig!

Dessutom klarade vi oss utan skall, morr och koppeldragning. Weeehuuuu! (bara för att jag skrev det kommer de vara tvärtom imon...)

Hon är underbar vår råtta!! *kärlek*
2008-07-14
 21:23:18

Pipråtta

Leia piper, mer & mer.. har en svag aning om att det kan vara löpet. Så här blev hon förra gången...

MEN hon löpte juh 12 mars, så hon borde juh inte börja förrän september.. ska vi ha det så här i 2 månader? Tråkigt också eftersom alla kurser vi går kommer sabbas eftersom hon löper mitt på våren *suck*

I övrigt så mår lillflickan bra, har dock lite småsår här å där pga sin klantighet! Shiet vilken klumpistjej vi har!!

Nu ska vi kolla på CSI.

Kramis
2008-07-14
 21:06:11

Tomt?

Inga inlägg betyder sällan att man inte gör något, så även i detta fall. Har varit i farten i princip hela veckan sånär som torsdag då jag och sessan bara deeeegade! Såååå najjsigt!!

Men det är sjukt hur fort en vecka går och en helg, har knappt suttit vid datorn på hela helgen. Har iofs knappt varit hemma!!

Liten update då:
Torsdag:
Jag och Leia mös hemma. Kodade på en examination, grunden är klar, skall bara designas, färgsättas & sånt =0). På em fixade jag & husse en sak =P.
Fredag:
Skulle ta en promenix på Tippen efter att ha hämtat ett paket till Lisa, men det började spöregna så vi åkte hem till mina päron för frukost och bus. Sen tog vi en promenix i Lindalen & Fiskebäck, Leia skötte sig utmärkt!! (som vanligt)
På kvällen åkte vi iväg på spontanvisit till S&P (inte salt & peppar).
Lördag:
Mellan 13.00 på dagen och 2 på natten var vi på bröllopsfest.....
Söndag:
Trodde detta skulle bli en lugn städdag, men icke.. fick fikabesök i två omgångar och 1 stk snabbstädning! På kvällen åkte vi på grillfest som bröllopsparet anordnade.
Måndag:
Back to work again!!
2008-07-10
 21:44:14

Kom in!

Jaha, då kom dagen med svaret. Ja eller nej? Ja, såklart!

Matte har nämnligen kommit in på sökt utbildning, wiiiiiiie! Ska bara ta det stora beslutet; läsa eller inte?!
Chalmers, Byggingenjör är det iaf, sug på den! ;)
2008-07-09
 22:37:59

Ledig dag 3

Imorse gick jag upp okristligt tidigt, för att vara semester. Men med tanke på målet tog det inte många millisekunder innan jag flög upp på benen.
Benen mina är förresten rejält myggbetna och kliar som faaaan sen vi var på PBK i måndags, undrar när det ska sluta klia =S!

Anyway, Sussi kom och hämtade mig vid 7 stannade på MC Donalds för frukost och vi åkte iväg mot vårt mål Skogsgärde Islandshästar. Åh, vad mysigt det var att rida pollar, dock alldeles för kort tid =(. Min häst hette Genja och var en ganska stor häst, Sussi red Genjas pigga pappa Rani. Far och dotter alltså =0).

Rani till vänster och Genja till höger

Efter vår ritt studsade vi in på Ullared, hehe.. parkerade typ allllra längst bort, där bytte vi om till riktiga kläder och tog några djupa andetag. Shoppingen gick bra och vi supportade varandra bra och var kritiska till våra val och kom ut nöjda, glada och inte alls så panka ;).

På hemvägen stannade vi hos Sussis hästar och gav dem lite kärlek också =0).

Tack gumman för denna underbara dag!

Just nu sitter jag och försöker klara av smärtan i mina ben, benhinnerna värker som faaan! Brukar göra det ibland, men idag mer än innan. Hoppas det går över så jag kan ha högklackat på lördag!

Köpte ett örthalsband till Leia idag som ska hjälpa mot fästingar, vet inte om jag tror på det dära men det skadar inte!

NU: Myyyyys med min prinsessa som inte fått någon uppmärksamhet från sin matte idag!

Kramisar!

2008-07-08
 20:49:41

Ledig dag 2

Idag fick Leia vara hos dagis medans matte träffade en polare inne i stan.

Sen räddade min underbara vän Sussi mig från problem, tack gullet! I owe u!
Vi bokade även en uteritt på islandshästar till imon! Åh, vad roligt det ska bli, funderar på att ta med stor-kameran och fota hästarna och sen lillen ut på ritten.. jaja.. får se!
Men det ska bli sjukt kul iaf, var längesedan nu.

Jag har varit lite nedstämd sen en händelse igår och shiet vad Leia blir gosig =O). Snuttan blir också lite nere! Hon är sjukt jävla underbar min hund! *Kärlek*
Det får mig faktiskt om jag verkligen vill ha en till att dela med mig kärlek till. Visst hade det varit kul att kunna träna en till. Men ändå, Leia är ju och kommer alltid vara min favorit. Det känns såklart lite orättvist om det skulle komma en till..
Nu är det inte alls på tapeten, don't worry folks! Men klart man tänker tanken och fundilerar!

Till en mycket speciell varelse: Krya på dig!!! Tänker på dig!!
Till många andra: Ha det trevligt i regnet!
Till en person: Sluta ring!!!

Mucho kramos!
2008-07-07
 17:24:00

Ledig dag 1

Första semesterdagen! Vaknade och kekade frukost, plockade undan lite och körde en tvättmaskin.

Leia fick frukost i form av en kycklinghals, skitbra att hon får använda sina tänder igen tycker vi! (Lisa: Mahyar har inget emot halsarna.. det är juh JAG som får fixa med dem iaf =P)

Vi drog sedan iväg till Partille Brukshundsklubb för agiltyträning med Jennie & Homer och Joanna & Ragge (+Bianca).

Förutom alla jädrans knottbett jag fick (ser ut som jag har vattenkoppor) så hade vi väldigt trevlig! Skickade Leia genom tunneln från lite olika håll, klickade kontaktfält på balansen, hoppade däcket och vanliga hopp.

Leia fuskade lite när hon fick tre hopp i rad, men tyvärr är det så att när hon gjort det en gång så händer det igen. Busfrö!

Detta var första gången vi tränade med leverpastejtub, hon får verkligen mer go i sig (trots värmen).

Tränade lite linförighet också, men då var hon såpas seg av värmen att jag bara körde lite för att få igång henne. Och slutade såklart när hon hade rätt engagemang *tummen upp för matte*!

Blev lite sne på min lill dam som fick för sig att köra vippbrädan i ett obevakat läge, vilket gjorde att hon blev lite skraj. Och så LÅG hon blev.. Klickade lite kontaktfält på den sedan så jag tror inte det blev något bestående..

När vi kom hem tittade Sussi förbi på väg till stallet för att tjöta lite, ska försöka komma iväg på bus tillsammans denna vecka ;0).

Efter Sussi åkt blev jag & Leia lite rastlösa så vi bakade scones och några hallonpajer. Leia vill dock bara knåda degen med tassarna (tycker det är bökigt med slev), så det fick jag göra själv!
Så nu sitter vi och sniffar på mumsmums-dofter och väntar på husse som ska komma hem från jobbet snart! Då ska vi laga & mumsa mat!!

Vi börjar få lite planer för veckan vilket är kanon! Inte kan man väl sitta still på semestern ;0). Ska även försöka cykla hem das cykel någon dag!

Här är lite pics på Leia och Homer när dem tappert kör balansen i värmen! (missade heeelt att fota Ragge =( )

Start... mitten... slut!


Start... mitten... slut!


Kramisar!
2008-07-06
 00:39:07

Underbar dag!

Idag har vår lilla familj haft en helt underbar dag faktiskt!!

Vi började på Hornbach, dit Leia också fick följa med, köpte ett nytt handtag till en dörr. Väldigt roligt ;).. Köpte även lite småsaker, kryddor att plantera och ett Physalisträd(!), jag var ganska skeptisk men att ge det ett försök skadar inte! Ska verkligen FÖRSÖKA att få frukt på f*nskapet =P.
 
Joanna, jag SKA försöka fixa detta! Så kan du sitta där med din ståltråd och dina minikottar, medans jag mumsar exotisk frukt!! ;)

Efter Hornbach sprang vi in till Huveröds och köpte kycklinghalsar! Mahyar ville även köpa ett halsband, men han får vänta lite, hon har juh precis fått två!
Leia försökte få oss att köpa en klätterställning till henne, men vi övertalade henne om att det är bara fjantiga kissekatter som har sånt! Men visst är hon söt?

Vi letar även efter en till säng, till sovrummet, just nu använder vi den som ska stå i köket. Ramlade då över dessa på Huveröds:

Vi velade ett tag, men kom på att just denna ekfärgen inte passade till vårt golv. Synd, för priset var juh överkomligt (det är juh ändå massiv ek.. =S)


Släppte av Leia hemma hos Mahyars päron och drog & köpte skor till matte (till bröllopsfest) och bytte ut våra kolsyrepatroner. Nu kan vi bubbla igen, behövs i denna värmen!
På Rusta hittade jag denna stol, stort ha-begär, men vi har juh redan campingstolar. Men visst är den läcker! Medföljer även ett parasoll, ynka 99:-!!!

Hittade även en ekspegel till hallen, så nu är hallen helt klar! Wiiie, ska visa bild någon dag, så fin så fint.. förutom en ful svart fläck på golvet =S.
Nyckelskåp fyndade vi också, två stycken eftersom Mahyar har så ofantligt mycket nyklar!!

Åkte sedan iväg på en MC-tur, oj vad jag har saknat, måste vara ett år sedan nu. Men vilken känsla och vad vacker naturen är här i väster. Lyckorus helt klart, dock känns det som om huvudet ska flyga av när M gasar på.. ;)

Efter middag hos M's päron sitter nu jag & Leia här ensamma, M jobbar natt. Ska nana snart, för imon har blivit idag!

Just det, shoppade en pool till Leia, måttligt tacksam var hon. Lite dålig stil tycker vi, ville juh bara vara snälla!


En underbar dag med en underbar familj! Imon blir det träning med Joanna och kusinkalas (Leia får vara hemma).

Kramisar!
2008-07-03
 22:29:54

1 dag

1 arbetsdag kvar, sen har jag 1 veckas semester =0)

Ska naturligtvis planera in massor av Leia-träning. Blir en träningsvecka så det ryker om det!

Idag körde vi halter, ingångar och linförighet. Försöker klicka när jag tittar upp i linförigheten, så att hon inte slutar jobba när jag kollar upp eftersom det är dit min blick ska vara.

Jag klickade även lite slalom mellan mina ben, roligt och fort går det. Försökte utan klicker häromdagen, alltså med lockande och det fattade hon typ inte. Men idag, shiet.. "trixet" är snart klart!

Planer för nästa vecka:
Busa med Leia, busa med Joanna, busa med sussi, shoppa strumbyxor & skor!
2008-07-03
 08:09:34

Happy days

Att vakna upp med ett leende på läpparna är en gåva, neh inte från Gud utan från Leia..

3 gånger hände det imorse/inatt, det var nämnligen så att jag vaknade när jag skulle röra mig i sängen. Varför? Jo, för att Leia hade nästlat sig in i täcket!!

Hur som helst så har jag börjat bubbla av energi, visst att allt är en röra av beslut, men vad gör det när man är glad? Gåtor igen?

Idag ska jag leta skor till bröllopsfest nästa helg, behöver ett par svarta och ett par vita =P. (Mahyar håller desvärre inte med om det.) Sen ska jag å Leia ut och träna lite, blir nog någon platsläggning (ska ta tid!), några ingångar, halter, vändningar.. MÅSTE veta vart vi ligger i träningen!!

I övrigt har Leia blivit en väldigt medgörlig och liten flicka på bra humör, för tillfället! Men det ska jag ta till vara på med full effekt!

Ha en underbar dag och tack Mia & Hanna för att ni lämnar små kommentarer! (Vet juh att ni läser det mesta iofs, men skönt att få bekräftelse på´t =P)

Kramis
2008-07-02
 12:59:13

Morgonträning

Vilket flow vi har! Fast det är juh inte så konstigt att man blir motiverad när Leia har sånt underbart humör!

Vi har sakta med säkert byggt upp värde i linförigheten igen, känns verkligen kanon! Ska lägga på lite mer svängar om några pass så vi får till det igen också.

Tänkte att jag skulle skriva in på hemsidan framigenom vilka grundfärdigheter som sitter och vart i befinner oss i varje moment. Men jag lägger ut det när den nya designen kommer, ja Hanna en till! Det dröjer dock ett litet tag.. ska försöka få till det som jag vill innan!

Imorse tränade vi bara lite linförighet, ingångar, halter och hämta/lämna. Härligt "go" har hon min lilla prinsessa!
2008-07-01
 19:12:46

Träning =0)

Körde ett träningspass ute på gräsmattan.

Några inkallningar för att få lite fokus. Sen körde vi några korta linförighetssträckor, gick kanon!

2 platsliggningar á 30sek-  oj sikket fokus!

1 ställande under gång-  ojojoj vilket superpinne jag har!

10-20 ingångar-  lite då och då under passet, ca: 70% godkända.

5-10 kryp-  med handtargeten, hon blir bättre även om det tar sin lilla tid ;)

Hon är duktig min råtta, känns verkligen som om vi båda fått nytändning efter helgen. *lovely*
2008-07-01
 08:17:23

Märkligt

Igår när vi kom hem från jobbet så sprang Leia runt och leta efter någon/något, nosade jättemycket på Hanna & Myras täcke som jag inte tagit undan än. Lilla hjärtat, saknar dem nog..

Idag är det jobb igen, ska försöka handla och tvätta idag.. har blivit det nya tisdagsnöjet känns det som *fniss*.

Ibland funderar jag på hur sjutton jag hamnat i vissa situationer, hur vägar valts och man står här i en situation som inte funkar. Talar jag i gåtor?! Haha.. trodde nästan det!

Nu, time to brum to work!

Joanna; hör av dig till mig!

Huggsi!