2008-06-30
 08:10:15

Verkligheten

Åter till verkligheten efter några underbart fartfyllda dagar! Visst blev det en del slappande också, med mycket prat och tankar.

Inser nu även att jag måste ha lite ledigt i sommar, vill spendera mycket tid med min Leia. Att umgås med henne så intensivt i tre dagar har verkligen gett resultat, även fast vi inte tränat 24/7. Men bara att allt är konsekvent hela tiden spelar stor roll för hennes uppförande.

Leia ska dock få någon dags ledigt, vi kommer nog träna lite kontakt och light-lydnad, men inget avancerat. Lilla trötta vovvis! Har sovit förbi 2 middagar i helgen ;), händer i princip aldrig i vanliga fall!

Ha en underbar vecka önskar vi alla! Och ha en underbar semester önskar vi Prickigkorvsgänget!

Kramis
2008-06-29
 20:50:01

Helg med H&M

Kan börja med att säga att vi har haft en otroligt mysig helg!

I torsdags plockade jag och Leia upp Myra och Hanna vid stationen, i bilen fick Hanna direkt en blöt puss av Leia ;). Hemma kekade vi lite och sen fick busungarna härja runt lite hemma och på en skolgård i närheten. 

På fredagen åkte vi till GMBK och tränade.
Körde först ett lydnadspass, Leia hade mer "go" än på länge och matte var mäktigt stolt! Myra var lika engagerad hon! Sen tog vi en promenad i skogen bredvid klubben så flickorna äntligen fick busa med varandra ordentligt. Wiiie vad dem sprang, dem är sååå underbara tillsammans!
 
 
Busbilder och en underbar "pose"-bild på våra underbar flickor!


Väl tillbaka vid klubbhuset fick fyrbenta vila i bilen medans tvåbent fikade. Träffade en jättetrevlig "Bruksherre" och hade ett litet snack om latex, gummi och neopren. Yes! Extremt passande på en brukshundsklubb, men riktigt trevligt!

Efter fikat blev det ett lydnadspass till, med lika goa råttor som första passet! Vilken underbar start på helgen!
Vi tog några ståbilder i det mysiga gröna gräset =0).
   
Bilden på Myra fotad av moi och dem på Leia är fotade av Hanna!

Efter middagen stack vi och hyrde 3 filmer, hann bara se 2 av dem innan vi stupade i säng. Den första "We own the night"(?) och den andra "Juno" var väldigt bra båda två!

   
Trötta flickor, trött Myra och hångel á la Leia och Hanna =P.

På lördagen stack vi iväg till ****** och la viltspår till Leia och Myra (vi la till varandras hundar). Tog en promenad medans spåren la sig. Leia var väldigt samlad och stressade inte alls, gick direkt på spårkärnan och gjorde lite "vågor" för att kolla så att hon var rätt. Hanna hade även lagt 2 vinklar med bloduppehåll emellan och hon klarade det superb! Framme vid klöven markerade hon tydligt men tog den inte, så då tog jag mitt förnuft till fånga och tog klöven i handen och kampade med äckel-klöven och SötisLeia (vad gör man inte för sin hund?).
Hon bar sedan stolt klöven tillbaka *min pärla*
Leias helt klart bästa spår någonsin!!!
     
Tjejerna tittar nyfiket, Myra med sin klöv & Leia med sin köv (spårade med sele men bilden är tagen efteråt) .

På kvällen kom Joanna, Christoffer, Ragnar och Bianca förbi och kekade middag och vi snackade hål i huvudet på varandra ;).
Joanna sa att hon skulle till Boråsutställningen idag och då bestämde jag & Hanna oss för att vi skulle hänga på =0).

Så imorse gick vi upp okristligt tidigt (7.00), efter en kaffe kom Joanna och hämtade oss och vi begav oss till Ryda Sportfält.
Väl där placerade vi oss bredvid ringen och kollade på DP'sarna.
Vilken tur att inte jag ställde Leia, mätning och en domare som var supernoga med tänderna=inget för oss! Kändes jätteskönt och det kändes då ännu mer rätt att jag bestämt mig för att inte ställa Leia på ett jäkla tag! Hon ska få mogna och bli riktigt säker på sig själv och sin matte först!
Otroligt bra träning för Leia & Myra fastän de bara låg och nanade i våra knän hela dagen (jag å Hanna satt i samma stol), inte ens ett enda morr när vi kekade två saftiga baguetter över deras huvuden!

Efter lite middag idag så är Hanna & Myra nu på väg till sitt hem, som ligger alldeles för långt borta!! Vill kunna bolla ideér och tankar med er oftare och träna såklart! Eller bara dricka kaffe, jaja.. ni får komma tillbaka illa kvickt helt enkelt!!

Leia har nu däckat totalt efter 3 riktigt långa, roliga & händelsefulla dagar!

Det är så roligt med Leia och Myra, dem kan leka & smågnabbas tillsammans riktigt bra, men även sova bredvid varandra på samma filt! Dem är heeelt underbara båda två!

Nu ska jag gå å mysa med min underbara duktiga vovvis!


Trött Leia

Kramar
2008-06-29
 19:36:32

Shoppat =0)

Det röda halsbandet hittade vi på Grizzly, det vita med strass på utställningen idag och det fina Zebra-kopplet fick vi av Hanna & Myra!

(Helgupdate kommer inom kort..)

2008-06-26
 08:26:26

The Day!

Leias utslag har varken blivit fler eller färre. Men hon störs som tur var inte av dem!

Idag är dagen då Hanna & Myra kommer! Wiiie vad roligt vi ska ha!

Efter jobbet ska jag hämta Leia och sen göra klart det jag inte hann igår. Har en examination som ska laddas upp innan söndag (läs: idag) och räkningar ska betalas (undra om det är det tråkigaste som finns?!).
Samt städa och göra en sallad till ikväll..

Ska kanske försöka sova en timme också, Leia fick för sig att väcka mig vid 3 med gny, funderar på om hon ska löpa? Hon är juh helt galen, fast det är juh 3 månader för tidigt så jag får nog ändå skylla på kass uppfostran =P.

Grått och trist ute vilket inte riktigt klickar med våra planer för helgen.. Men vi kommer säkert på något! Blir iaf grillning, träning på GMBK och något spår i helgen!

Leia är en väldigt underbar hund, hon har blivit riktigt medgörlig. Har "kläm"-tränat lite omedvetet faktiskt..
Typ sitt-stadgetränat genom omvänt lockande och klapp&klämm!
Något som jag uppskattar hemma är att hon förstår att ett nej är ett nej. Däremot måste vi vara noga med att inte vara för hårda, det räcker oftast med en harkling. Gör man mer i fel situation blir hon för låg.
Utomhus funkar väl inte nej lika bra, fast om jag ska vara ärlig så nejar jag inte speciellt ofta utomhus, egentligen av den anledning att jag vet att hon inte lyssnar ändå ;).

Funderar dock på om Leia slutat att visa att hon har ont, när jag tryckte på hennes utslag igår fick jag bara en "aj-blick" men inget gny.. Tidigare skulle hon ryck till och skrikit. Förmodligen för att hon inte vill visa sig svag, men det är juh inte speciellt bra! Kanske bara en fix idé från mig.. men ändå!

Jaja.. Now: Time for work (sista arbetsdagen för veckan, ledig imon)!



Leia sprallar till det i Sthlm
2008-06-25
 17:34:05

Prinsessan & Draken

Lisa & Hanna: This is "it"!

Vår älskade Prinsessa goes wild med Draken!

Hur välkomnar man en Drake in i familjen?!

Leia förklarar:


Ge honom den nya DP-kyssen; hugg tag i tungan och dra allt du bara orkar!


Ska du förflytta fan-skapet är det enklast att ta ett rejält tag i tungan, akta så han inte sprutar eld!


Ruska hela skiten i underkäken och se lite förförande ut i ögonen!


Ta ett bastant tag med munnen samtidigt som du juckar honom allt vad du orkar! (Ta i ändra från svanstippen!)


Efter den här eminenta DP-behandlingen borde han känna sig välkommen! Om inte.. be matte köpa en ny!

2008-06-25
 17:33:17

Leias utslag

Leias utslag har inte blivit värre *puh*, men ett hade gått sönder så jag tvättade med lite Jodopax. Vetrinären "ville" inte ha in oss så det är väl bara att avvakta..


2 bilder på Leias utslag.. syns inte så jättebra.






Så här såg det ut när hon hade utslag i januari:
(den röda pricken på nosen är ett sår, inte utslag)
 


2008-06-25
 09:15:38

Dan före dan!

Imorgon smäller det.. kl. 20.00 brummar jag & LeiaBus iväg för att hämta Hanna & Myra på centralen. Shiet vad najjs det ska bli. 3 dagar med två DP's!
Vi ska ha sååååå najjsigt och nu får vi hålla tummarna att vädret blir grejjt!

Tyvärr har Leia fått någon allergisk reaktion igen, så kanske blir en trip till vetrinären i eftermiddag. Får se om utslagen försvinner av sig självt..

Idag ska jag:
[X]Handla
[X]Städa
[X]Ladda upp examination (till CSS-kursen)
[X] Betala räkningar
[X] Betala Leias försäkring
[X] Ringa IKEA
[X] Ringa vetrinären
[X] Lägga upp bild på Leia å *****

Vi har inget vatten hemma idag *suck*.. dem har stängt av skiten någon dag..

Åh, ikväll ska jag visa bild på Leia och hennes nya kompis!

Kramis
2008-06-24
 11:18:14

Tävling


Jag är med och tävlar om ett hundhalsband till min hund på taxen Abbys blogg i sammarbete med Preciousdog
Minsta storleken på halsbandet är 20-27 cm och största är 42,5-50 cm. Tävla du också tycker jag!
2008-06-23
 09:30:34

Sådär..

Det är sådäringa apkul att vara motiverad trots regnet och så försvinner Leia i dimman...

Jag skulle inte säga att jag & Leia inte var motiverade igår på träningen, MEN Leia var extremt ofokuserad och det kändes väl måttligt roande när man inte tränat på klubben på ett tag. Hon hade alldeles för mycket annat att tänka på och var överallt och ingenstans..
Blir massor av kontakt- och trix-klickning kommande tid och får försöka att lura in småmoment av lydnaden utan att Leia märker något =P. (hemsk matte?)
Ska jag vara ärlig så känns lydnadstävlingar ruskigt avlägsna, tråkigt eftersom vi på Tånga-lägret kunde prestera på träningstävlingen... Men det är väl såhär, det går upp å ner och det visar sig i resultaten om man slappar med träningen!!

Trots motgångar känner jag mig ändå hoppfull, jag vet ju att Leia har presterat och då borde hon väl kunna göra det i framtiden också, dock får det ta den tid hon behöver.

Igår var hon kanontrött efter träning, bus och middag hemma hos Lisas Mapa. Leia skötte sig förresten väldigt bra hemma hos dem, lite skall i början och när klockan slog ;).

Kvällen ska spenderas med att koda en av examinationerna och jag ska även försöka hinna med att läsa i bibeln!

Mucho kramos, ha en bra vecka!


2008-06-22
 09:55:17

Kamptrasa?!

Suck, när vi äntligen ska iväg och träna så är kampskinnet spårlöst försvunnet. Vad är oddsen? Iofs så har vi en back-up, en misshandlad rosa gris (Hanna, du vet vilken va?).
Leia verkar vara taggad iaf och jag hoppas att regnet inte förstör =S.

Update later!

Kramar & nosgnugg
2008-06-20
 09:27:08

Midsommar!

Så najjs, idag är det midsommar och solen har vågat sig fram.. lite iaf! Blåser gör det dock, men man ska inte klaga!

Igår var vi iväg utan Leia på bilskroten utanför Jönköping, ett av de sjukaste ställena jag varit. Flera hundra bilar uppställda och tittar man på bilarnas skador kan man nästan se vad det varit för olycka! *bläää*
Ingen plats för mig helt enkelt.. vi passade på att åka in till Lager 157 också, som hade nada (lika bra det iofs).

Det var mysigt att se sin illbatting till hund när vi kom hem.. underbara varelse!

Idag ska vi fira midsommar med några vänner och Leia såklart!!

Ha en riktigt bra midsommar!

*kramar*
2008-06-18
 07:54:35

Smygkärring

Idag när vi skulle ta vår morgonpromenix så passade jag på att slänga lite sopor. När jag står där så smyger en kärring fram varpå Leia börjar skälla.

Asså, vad har vi för jäkla grannar?!

Jaja.. hon har väl rätt att slänga soporna, men att smyga sig på någon (även utan hund) är faktiskt inte speciellt shysst!

Ikväll är jag & Leia ensamma för husse ska på afterwork & fotbollskoll. Skööönt, ska skriva en "to-do"-list =0).

(Påminnelse till mig själv: får inte glömma systemet idag!)
2008-06-17
 16:37:38

Helt galet!

Detta är helt galet, fick för mig att träna det som jag bävat lite för. Ställande under gång. Enligt mig har inte Leia ett tillräckligt befäst stanna för att klara detta.
Vad händer när jag kör en provomgång i vardagsrummet? Hon klarar det, inte bara stannar utan KALAS-SNYGGT!!


Wiiiiieee, min råtta är underbar!!

2008-06-17
 07:24:40

Vem sjutton?

Vem sjutton låter sin ettåriga son springa fram till en främmande hund?! Svar: Vår granne.
Vem sjutton lyssnar inte när man ropar "hon är rädd för barn"?! Svar: vår granne.

Ärligt, håll i era barn!
2008-06-17
 06:59:08

Sthlm 8 juni

På söndagen åkte vi iväg och tog en frukost på Vegas (igen!) och sen drog vi mot Göteborg. Jag fick köra, shiet vad skön den bilen är att köra, sån härlig GO och fart! *lycka* Husse tyckte jag körde som en biltjuv så vi bytte i Jönköping där vi stannade för att mumsa glass.

När vi kom till Göteborg åkte vi hem till husses päron och bytte om till badkläder. Gick ner till Askimsbadet där Leia fick bada. SÖÖÖT är hon när hon simmar! Blev tyvärr inga bilder men tog juh badbilder dagen efter när vi var med Prickigkorvsgänget på samma plats.
2008-06-17
 06:58:39

Sthlm 7 juni

På lördagen kom Leia & Freds uppfödare på besök tillsammans med två fodervärdar och deras hundar. Det stojades, pratades och fotades (dock inte av mig).

På eftermiddagen drog jag & Leia iväg för att möta upp husse, som vi hade saknat massor båda två! Vi åkte hem till Henke där vi rullade runt i gräset en stund =P och jag fotade Leia när hon hämtade kottar.
Blev en väldigt mysig kväll med Sambalburgare på Vegas (såklart) , med familjen åter samlad!

Blev hejdåbilder
   
 

Leia hämtar kotte hemma hos Henke!
   
   
   
 

Vacker tös
 LilleSkutt!

Visst var det vackert här!
 
2008-06-16
 23:02:57

Blogg.se strular

försöker lägga upp alla bilder från Sthlm, men blogg.se strular.. försöker igen imon bitti! Förbered er på underbara bilder!

Nattifnatti!
2008-06-16
 22:54:54

Sthlm 6 juni

Fredagen vaknade vi till underbart väder, jag väcktes av Leia halv 7 och jag satt ute en stund och kollade på när hon sprang runt och sniffade. Sen gick vi in och somnade om några timmar =0).

Det var en varm dag & tvåbenta svalkades med cider & vin och fyrbenta med iskallt bad. Mycket prat blev det, som väntat!

Blev såklart några bilder på Leia & Fred, som kom mycket bättre överrens denna dag!

1. Tröttis-Leia
2. Sötisbild på Mia och Fred
3. Syskonbrottning
4. Mys
   
 
2008-06-16
 22:19:23

Sthlm 5 juni

På torsdagen packade jag allt och släppte av Leia hos mina föräldrar. Dem gick ut en långpromenad med henne så hon var trött och go när jag kom efter jobbet vid 12. Mina päron släppte sedan av mig & Leia på tåget, följde oss ända in *gulligt*. Mittemot oss satt en kille med en JRT och lite bakom oss satt en Bull Terrier men annars var det inga andra djur.

Sträckan mellan Gbg-Skövde fick Leia ett eget säte (passade på att äta min macka) men sedan sov hon i mitt knä. Resan gick kanon och hon var lugn och fin hela vägen. I slutändan satt hon och spanade ut, tror att det var kisseblåsan som tröt..

När vi gick av tåget i Sthlm var det APMYCKET folk, att komma till Centralstationen klockan 16.30 var väl inte helt genomtänkt. Men med ryggsäck, rullväska och Leia på ena armen så tog vi oss igenom myllret. Blev hämtade av Mia & Leslie på stationen, skönt att slippa pendel+buss!

När vi kom hem till Mia m. familj vid femtiden hade inte Leia kissat på 5 timmar! Shiet vad det sprutade =P.

Leia och Fred var inte bästa polare från början, Fred var på och Leia var bitchig! Men det funkade hyffsat iaf!

Blev några eftermiddags- & kvällskort på Fred & Leia.

1. Freddisen
2. Syskonen sitter feeeent
3. MiaFlia =0)
4. Freddisen försöker sig på barnförbjudet
5. Syskonsniff
   
 
2008-06-16
 09:57:12

Nämen..

nu jädrar måste vi verkligen komma ut med en helgupdate från Sthlm!! Är bara så jäkla trött på datorer när jag kommer hem från jobbet!
Sitter juh vid en mellan 8-16!

Ärligt så har jag lite annat att ta itu med också.. =0)

Har en inlämning i webdesign, hur trött på datorer får man bli? Uppgiften är dessutom så simpel att jag kommer faila!

Kommer att så fort som photoshop har hoppat in i min dator göra en ny header och sen lägga ut en ny design på Leias sida! Designen är klart, bara headern som ska putsas på.. har fel mått nu!

Jaja, ikväll tänkte jag ta en timmes power-walk med LilleSkutt, får hoppas att det slutat regna lite..

Igår var vi på en jättemysig DP-träff, härligt att vi har fått så många aktiva i Göteborg, nästan hela gänget med!

Om 1½ vecka komma Hanna & Myrlingen, ska bli jätteroligt! Tyvärr är Leia i en svacka träningsmässigt, varken hon eller jag orkar! Jajja.. det kommer!

Ha en underbar vecka! (jag jobbar bara 3 dagar =P)

Leia och hennes nya Toy-Boy Cooper!
Bild © Mycane
2008-06-13
 07:56:43

Ett år sedan

För ett år sedan förändrades våra liv, en liten svart prinsessa stormade in med buller och brak! Igår var det ett år sedan vi hämtade prinsessan, tänk vilket underbart år det varit, vilket ny värld som öppnats!

Jag skrev aldrig i bloggen igår för jag var arg och stressad, arg på vissa människor och stressad över allt som rör sig *suck*.

Dagen slutade fint iaf, Imsa & Bror tog sin tredje lydnadsetta och knep därmed LP1. Nästa anhalt lydnadsklass 2! Stort grattis säger vi!

Ibland tar livet sig en knasig vändning, en osäkerhet som får en att fundera, en känsla av att allt inte riktigt är 100% och den enda som kan fixa detta är en själv! Tänk på det...
2008-06-12
 09:08:48

Imsa flummar

ImsaVimsa flummar!
2008-06-11
 08:42:05

Lunchdate

Idag har vi en lunchdejt, jag å Leia! Visst är det mysigt!

Ska åka hem och ta en promenix med min sessa och försöka träna lite också! Om vi inte blåser bort =S.

Undra hur mycket det måste blåsa för att en 5-kilos klump ska lyfta?

Huggsis!
2008-06-09
 19:48:21

Leia simmar

Så jäkla duktig!!

2008-06-09
 11:07:00

Att bemöta en Leia

Leia är juh väldigt skeptisk till främmande människor, det har hon i princip alltid varit. Hon skäller nästan alltid när någon kommer mot henne, vare sig det är jag eller någon främmande, antingen av glädje eller av osäkerhet.
Det är svårt för mig att hantera en "hälsnings"-situation då jag oftast inte vet hur Leia ska bemöta personen i fråga.
Risken med detta är att jag är för stort stöd för henne alt. för litet, detta är något som jag måste lära mig..

Jag har funderat mängder på hennes val av människor som hon gillar och pratade även med Mia om detta i helgen.

När Leia först träffade Mia och Leslie var hon helt tyst. Inte ens ett morr! Sannolikheten att hon ska känna igen dem är väl minimal, var juh ett halvår sedan dem träffades! Leia kände sig ganska snabbt bekväm med dem och delade sparsamt men gärna ut pussar..

Hemma hos en av Mahyars kompisar satt en av killarna i en solstol varpå Leia hoppar upp i hans knä och pussar honom på munnen! Hallå, detta är en person hon aldrig träffat.. Han hade inte ens hälsat på henne!

Sen finns det personer som inte ens kan få Leia att nosa på handen, fastän dem inte gjort henne illa, människor som träffat Leia flera gånger.

Jag och Mia pratade om detta i helgen och fundilerade lite på olika situationer och hur Leia reagerar. Leia är tillbakadragen i alla möten, men i stora hela så finns det tre olika möten.

1. Personer som Leia är osäker på, luktar konstigt, kanske har en hund med sig.. ja.. inte så personligt som de andra två helt enkelt. Utan det är helt "enkelt" kemin som inte funkar.

2. Personer som kräver något av Leia, som har en "plan" när dem möter henne (t.ex. en person som innan bestämt sig för att kolla Leias tänder) misslyckas oftast och Leia blir väldigt avståndstagande och den här personen behöver jobba stenhårt på att vinna Leias förtroende, vilket dem sällan orkar.

3. Personer som låter Leia bestämma själv hur långt hon vill gå, får henne ofta i knät med tunga i hela ansiktet :P . För den här personen låter Leia få förtroende på egen hand och då blir hon så mycket mer säker i situationen!
Som Mia, hon har inte som mål att få se Leias tänder/kolla i öron/klämma på henne, men efter en timme tillsammans i torsdags kunde hon göra både det ena och det andra.

Tyvärr är det långt ifrån alla som frågar innan hur dem ska gå till väga med Leia, det skulle hjälpa oss så otroligt mycket i vår träning om man bara frågade! Men för somliga är detta svårt, dem vet bäst själva. För det funkar juh på deras hund!

Det skulle även undlätta för mitt eget engagemang, varje gång jag ser Leia pussa på en främmande människa så får jag energi att forsätta träna henne.
Hon är en svår nöt att knäcka och behöver massor av träning!

Foto: TheBakers
2008-06-09
 08:10:25

Prioriteringar

Ja, som ni ser har det ekat tomt här några dagar, dels för att vi varit bortresta och dels för att vi har prioriterat bort bloggen lite. Det är inte lika kul längre att skriva om vår träning när det känns som om det uppfattas fel.

Sen vill jag gärna poängtera att jag inte vill ha frågor ang. min hälsa, den är min och ingen annans!

Men men.. vi har iaf haft en toppenhelg, tågresan i torsdags gick prima! Skriver en mer utförlig helgrapport ikväll om jag hinner.. har inte hunnit lägga över bilder och sån shiet ändå.

Neh, nu ska jag till jobbet! Ha en bra dag!

Kramis
~ Jenkan ~
2008-06-05
 11:05:12

Någon som vill ha tågbiljett till sthlm?

PANIK! Har såååå ont i magen, bara några timmar kvar! Kanske ska ge bort vår biljett till behövande?

Tog ett beslut igår att skippa buren på tåget, det får gå som det går tänkte jag. Men nu blir jag tveksam..

Men med tanke på att jag ska åka tåg+pendeltåg+buss så behöver jag så lite att hålla holl på som möjligt.

Har ju redan 3 kollin med mig, ryggsäck, resväska och Leia! (Ja, Leia räknas som ett kolli då jag på pendeltåget kommer hålla henne i ett stadigt grepp i famnen, lycka till att åka hem med alla Sthlmare som slutar jobbet! Kommer ju till Sthlm central 16.15!!!

Jajja, åker iaf.. hoppar jag av halvvägs så får pappa komma och hämta mig! Thihi!

Ha en underbar långhelg, kanske tittar förbi för att lämna en update, annars hörs vi på måndag!

Nu kommer vi Bakers!



Kramis
~ Jenkan & Leia
www.jenkan.se
2008-06-04
 14:18:57

MH-diagram

Leias MH-diagram finns nu att spana på på SKK's Avelsdata..

Voila:
 

Här är "kusin" ImsaVimsa (dalmatiner).. visst är dem lite smått lika..?

 
2008-06-04
 08:27:10

Tack!

Tack för alla gratulationer till matte igår!

Min Facebook-sida har aldrig varit så varm =P.

Kvällen spenderades med M, Leia och Prickigkorvsgänget, riktigt mysigt att sitta ute och bara vara!
Har fått mycket fina saker i present, mysigt! Bland annat "The Bible"

Inatt drog husse till Sthlm, kändes tomt imorse och lite jobbigt för mig och Leia att klara oss själva. Visst vi är ju ensamma annars också, men detta var en konstig känsla, att veta att M är inte i närheten. Märkligt!

Idag är Leia och härjar hemma hos pappa och imon vid lunch drar vi till Sthlm, försöker packa smart men shiet vad svårt det är! Funderar lite på maten, om den klarar sig. Men det MÅSTE den göra! Blä annars!

Efter jag plockat upp Leia idag blir det Tippenpromenad och sen packa, packa, packa!!

Ha en underbar dag!!
~ Jenkan & Leia ~
www.jenkan.se
2008-06-03
 12:48:35

Underbar vecka

Idag
Frukost med Leia och M
Lunch med pappis
Middag med Leia, M och Bror, Lisa Chloe & Imsa.

Imon
Leia hos pappa
Promenad med Maria & Jadie
Packa

Torsdag
Jobba halvdag
Åka tåg med Lillfis till Sthlm!!!!

Ett bad skulle passa finfint nu! Shiet vad varmt det är!!!
None