2011-05-17
 10:07:23

Utrensning

I helgen rensade jag ut mängder av kläder Novalie inte kan ha längre. Känns så jäkla knasigt och det är ju massor av minnen som åker ner i kartonger! Men det är så det är.. Det roliga är att nu kan vi plocka fram sånt i större storlekar som vi fått och köpt. Förstår mig dock inte på storlekarna, nu har vi en ganska lång dam för sin ålder, hon har redan 68 i bodysar ;) Men saken är den att stl 68 från HM är typ för litet! Eller bodysarna blir typ U-ringade.. not so nice!
I byxor kan hon ha 62, 68 och nästan 74..

När vi va på BVC i torsdags vägde lillfröken 6920gram och va 64cm lång.. inte konstigt att det är jobbigt att bära ;)

Skulle vilja ha lite kortärmade roliga bodys.. typ dessa:




Från Lindex
2011-05-16
 08:27:15

Babysim

Idag ska jag och min lilla prinsessa iväg på Babysim tillsammans med en vän och hennes son. Ska li roligt att se om det uppskattas av Novis, i så fall blir det säkert fler gånger.. Eller t.o.m en kurs?!

Just nu sover sessan en tupplur, hon lekte med sina fötter i typ 10 minuter först, sen insåg hon nog att morsan hade rätt i att hon va trött för nu snarkas det! Är sååå glad över att hon är så duktig på att somna!

Nätterna är väldigt bra nu "peppar peppar" hon somnar mellan 20-21 och sover bra till 1.10 (typ exakt). Då vaknar hon till och är lite gnällig men det räcker att stoppa in nappen så somnar hon om, samma sak vid 3 (egentligen är det nog gnäll i sömnen, för hon vaknar inte riktigt...). Sen klockan 4 vaknar hon för nattamat och sen så sover vi till 6-7. Så hon sover 7-8 timmar i streck egentligen.. Nu vill jag bara sluta att behöva stoppa in nappen mitt i natten!!

Annars rullar allt på, beställningar med saker till "the day" har droppat in och fler och fler pusselbitar kommer på plats. Sååå häftigt att jag snart har ännu en ring på mitt finger ;)
2011-05-12
 20:46:47

Underbara unge!

Min prinsessa är den finaste ungen på jorden! Dock tröttar hon ut sin stackars mor, igår somnade hon 19.30... Hur ska jag kunna somna då? och så vaknar hon såklart för morgonen 6.30 istället för 8-9 SUCK!
Hela dagen blir kaos då!

Dessutom så kom jag på att vi skulle beställa mer mat till henne. Då visar det sig att läkaren bara skrivit ett uttag på hennes recept. Så fick ringa barnmedicin och be dem fixa nytt recept, vilket gjorde att jag kom sent till BVC. Kom dit 10.47 istället för 10.45.. 11.00 kommer tanten och säger "du hade inte kommit så jag gick och drack kaffe".. HALLÅ?! 2 jävla minuter!!

Detta gjorde att jag blev sen till Kungälv där jag skulle möta några andra mammor med sina små för att dricka kaffe och snacka skit. Jag hatar att vara sen!!

Nu har min fina lilla tjej somnat för natten (förhoppningsvis) och vaknar enligt mina beräkningar klockan 4 (sover 7 timmar) så jag ska mumsa glass och röja lite sen gör jag henne nog sällskap. Sjukt trött!!
2011-05-06
 12:50:22

Tager du?

Jag känner mig som en stressad duracellkanin.. Har så mycket att få klart men det känns som korvstoppning i min hjärna och utvecklingssprång hos Novalie samtidigt är väl inte kalastajming direkt.. Att sitta ner och andas känns som waste of time ;)

Novalie är som tur är riktigt duktig på att visa att hon är trött, väldigt ofta kan jag bara lägga henne i sin säng med musikmobilen och så somnar hon själv.. Eller så ligger hon och myser med sin snutte en stund innan hon somnar ♥

Om drygt en månad är det dags för Novalie att döpas samt att få lite mer stadgade föräldrar... Jag och M ska gifta oss! Känns ganska overkligt att det ska bli av just nu, för det är inte mycket färdigt... Därav stressad duracellkanin...
Nu verkar iaf de flesta fått sina ibjudningskort, trots att brevlådan vid oss verkar tömmas lite när posten själva känner för d (?!). Har du inte fått någon ibjudan men känner att du borde fått det så har väl förmodligen inbjudan försvunnit på posten.. hör av dig till mig i så fall =)

Funderar på hur allt ska hinna ordnas... men det viktiga med vår dag är väl att vi har hela familjen samlad, jag har någorlunda vit klänning och min blivande dyker upp?


2011-05-03
 07:18:49

Lite mycket..

En vän till mig sa igår att svenska språket är lite knasigt, för när man säger att något har "lite färg" så menar man att filten i det här fallet inte är tråkigt, utan att den har lite färg... Men det behöver lixom inte betyda att den har lite färg...

Hur som helst.. Vad jag ville komma till är att det är lite mycket just nu ;) och då menar jag inte lite mycket! Berättar snart varför, men inte än ;)