2009-02-28
 16:43:24

Lördag

Oj vilken myspyskväll det blev igår!

S överraskade mig med att ge mig dvd med en av mina favoritfilmer "Save the last dance". Yay vilken underbar vän!
Överrasning 2 var spriten, Bacardi vattenmelon, JIIIIISES vad god!! Nya favoriten helt klart! Brukar köpa sån alkoläsk på systemet men detta var ju ren sprit... blandat med sprite och några hallon så var kvällen gjord =P

Eftersom vi inte hade alkoholmätare kändes det riskabelt att köra Mario Kart igår (behöver ju ha våra körkort kvar) så blev det Let's Dance och "Save the last dance 2". Leia fick såklart sitt märgben och var mer än nöjd med en "lugn" hemmakväll.

Imorse kekade vi pannkaksfrukost och sen kastade vi oss över M's garderob, fan va snyggt det blev! Vi vek och hade oss och jag är evigt tacksam till S som hjälpte mig. Nu blir M glad imon när han kommer hem =0). Ska nog ge mig in i tvättkorgen om en stund och köra några maskiner, imon blir det städning. Sååå skönt att städa när inte M är hemma, får röja runt precis som jag vill...

Idag ska vi  mysa framför melodifestivalen bara jag och min tösa ska nog klicka lite trix med henne också. Kanske pröva på ETO-lådan igen? Funderar på hur jag ska få henne att lyfta locket med repet, blir nog klickning på det däringa!

Ha en underbar lördag och tänk positiva tankar!!
2009-02-27
 16:15:53

Fredag

Igår regnade det och var tokigt grått ute så ingen träning utan bara lite bus i stallet. Däremot var vi på en föreläsning på kvällen med Kjell Enhager, jäklar vilken bra föreläsare (och föreläsning). Handlade om motivation och ledarskap. Insåg att man väljer verkligen vad man tar med sig från träning och tävling tills nästa gång!

Idag åkte jag, S och Leia iaf till GMBK för ett agilitypass. Jag var otroligt motiverad och Leia... ja hon var någon annanstans... Körde några hopp-kombinationer som jag fått av Hanna (dock utan tunnel för den var borta...). Leia ville hela tiden springa till buren och jag kände att jag fick dra henne ut och hoppa! Det gick dock lite bättre när jag peppade henne i varje hopp (läs: skrek som en galning "HOPP, BRAAAAAAA!"). Fick till det hyffsat, hon missade dock några hinder men jag valde att inte fokusera på det.

Men
hon var fortfarande "tjurig", så jag tänkte; "Vad får upp Leias motivation?" . Leksaken var dyblöt och godislockande funkar inte på envis DP. Då kom jag på, klickern såklart!!!

Klickade massor av kontaktfält och hon fick genast en annan attityd, klickade även lite slalom... Hör och häpna, 6 pinnarsslalom i ett jämnt tempo fick vi till! *hurray*

Visst är jag bitter efter att träningen idag inte gick som jag ville, men det är väl ändå såhär det är att ha hund (läs: DP) det blir aldrig som man tänkt!

Efter föreläsningen igår tillåter inte jag mig själv att se denna träningen negativt, jag ska inte leta fel! Jag ska sätta mig ner och skriva ner allt bra istället. För det är så vi ska utvecklas, inte genom våra fel..

+ 1. Trots en del springande och skällande hundar på plan, var Leia lugn och skällde inte!
+ 2. Leia fick till flera jättefina 6-pinnarsslalom och detta är verkligen en kanonutveckling. Nu ska vi jobba ännu mer på att hon ska veta vad som förväntas på henne och sedan även med mindre stöd från mig.
+ 3. Vi fick träna på att vända en negativ attityd till en positiv.
+ 4. Trots att Leia missade hinder, berömde jag henne som tusan. Hon klarade ju de andra!!!!
+ 5. Jag ser fortfarande fram emot nästan träningspass då vi ska köra "motivation, motivation, motivation" *Hanna help!*
+ 6. Leia åt frukost imorse!!! (första på några dagar.. kanske var hon lite matberusad?)

Nu ska jag ta en dusch och sedan börja blanda drinkar, snart kommer S och då försvinner vi in i dimman och i Mario Kart of course ;) , lite filmer från dagen kommer så snart jag fått dem + tagit bort någons hemska skrik (läs: mattes tokskrik).

Leia ska såklart få ett gottit märgben, för hon förtjänar det. Hon är bäst i världen! *kärlek*
2009-02-25
 23:41:20

HELG!

Idag fick jag godkänt på sista uppgifterna i hållfasthetslära och lämnade vi in ritningarna i byggplaneringen. Såååå skönt att ha det gjort! Nu ska vi bara presentera skiten men det är ju enkelt för en pratkvarn som jag =P

Nu har jag helg, för jag är ledig imon och på fredag, är ledig nästa tisdag också.. *sweeeeeeeet*

Surfar runt lite och spanar bokrean.. Vill ha massor av deckare men just nu har jag snöat in på en författare som jag redan har alla böckerna från. Vad väljer man då? Jaja.. får leta i pappas bokhylla istället... billigare så!!
Sen letar jag såklart efter hundböcker, vill läsa massor!! Sen undrar jag varför inte mina kursböcker kan vara på rean? Hallå, vi studenter behöver det! Känns sådär att lägga ut 800kr på böcker så jag skjuter upp det lite till...

Hittade lite olika böcker faktiskt, bland annat en bok om hundfriskvård.. hoppas att den är bra!

Vad händer i helgen nu då?

Torsdag
Ska jag köra M till tåget och sedan blir det hem för frukost och vidare till GMBK där vi startar dagen med ett agilitypass. Ska försöka filma om inte Sussi glömmer kameran =P

Har fått massor av gottit träningstips från Hanna så nu jäklar ska vi få till ett rejält pass imon.. om vädret tillåter! Annars åker jag till silvan och köper material till att bygga egna hinder =0)

Efter träningen drar vi och tar hand om S hästar + lägger ett spår åt Leia. På kvällen ska vi på en föreläsning om tävlingspsykologi (kom inte ihåg exakt), ska bli väldigt intressant!

Fredag
Ser ut typ som torsdagsträningen.. beroende på hur det går på torsdagen såklart. Ska dock ställa upp en mini-bana så vi får öva lite.. Ska även inhandla lite småsaker.
På kvällen har jag dock hört något om tokigt många drinkar & mario kart...... YAY!

Leia och Imsa har kramkalas
2009-02-24
 16:16:32

:(

Alla bilder från 2009 har precis försvunnit från datorn. HU?! Har en del kvar på en extern hårddisk.. Men vissa är förlorade..

*grinar*
2009-02-23
 15:43:48

Rita rita rita

Yay, snart klar med planlösningen till bygglovsritningarna, har en soffa och en fönstervägg kvar bara. Det blir snyggt men kladdigt.. ritar ju med specialpennor på ritfilm. Har jag gjort allt för idag och ska rita klart imon när jag pratat med min grupp om hur vi ska ha det.

För att koncentrera mig lite har jag satt på musik, Green Day - Bullet in a bibel. Närmare bestämt konsert-DVD:n. *lovely* Underbar musik som får mig på rätt kreativa humör =0).

Jag har precis klippt ut en av de saker jag tänkt sy i helgen hos Päronen. Ska fundera ut några saker till men funderar på om jag inte måste shoppa saker också.. Får se...

Nä, nu en macka och sen ut med Lille Skutt!

Rader från min favoritlåt - Good Riddance (med reservation för stavfel)
"So take the photographs, and still frames in your mind
hang it on a shelf in good health and good time
tattoos of memories and dead skin on trial
for what it's worth it was worth all the while"

2009-02-22
 22:21:48

Slask

Igår kväll hade vi snöbollskrig jag, M & Leia.. Brudarna vann ;). Idag däremot är det slask, slask, slask... Jag och Leia var på "Tippen" förut och det var en jäkla slasksoppa! Helt galet, vi gick ganska raskt och blev pisseblöta, åkte hem till Päronen för mysmiddag och Madagaskar 2. När vi åkte hem var det tokhalt ute, allt slask har naturligtvis frusit till is..... *suck*

Nu hoppas jag på BRA väder i veckan så vi kan träna på klubben i helgen. Annars blir jag arg... jag tror faktiskt jag åker och köper egna "kon-hinder" i så fall och tränar inne ;)
*I want, I want, I want!!*

Notis: Nej Imsa, du luktar inte såååå illa, men dina fisar är inte att leka med! Of course vi vill träna mer er tokstollar!

Bild brutalt snodd av Hööks...



2009-02-21
 20:14:22

SKUMT!!!!!!!

"Det är något som inte stämmer här hemma.. hmm.. Först kom jag på matte att typ prata skånska, fatta nada.. måste vara något kryptiskt hittepåspråk så att jag inte ska fatta vad det snackas om. Sen kom på matte med att leta valpkurser! WHAT?! Antingen tycker hon att jag är olärd och måste gå om hela skolan. Men så kan det ju inte vara, jag är så sjukt duktig juh!! Nä, det måste vara något annat...

OH NO!!!! Det kan väl inte stämma? Så kan det väl ändå inte vara? Kan det vara så att jag ska få en syster?
*får tokryck och springer runt i lägenheten och gömmer alla leksaker & ben*

*tillbaka*
Jag måste nog ta ett snack med matte och husse... Tänkte dem lixom att något litet pyre ska komma hit och ta mina filtar? Kissa in mina kvarter?? Nä fy sjutton.. nu ska jag gå och fjäska med matte så hon iaf tycker mest om mig!!

//Leia
The Princess of Askim"

2009-02-21
 15:46:56

Nära döden

I fredags trodde jag Leia skulle dö, jag har aldrig varit så rädd i mitt liv. Jag såg hennes liv passera i revy när jag såg en stor blodpöl på golvet i köket bredvid henne. Jag skrek som en galning och väckte hela Askim...
Nu var det så att jag rensat ut frysen i torsdags kväll och bl.a. tagit ut "blodpalt-blodet" och lagt det på bordet och glömde bort.. detta hade sipprat ner på golvet..
M blev inte jätteglad för han trodde detta golvet också var förstört.. Vårt förra golv blev ju förstört av en hund som kissade inne (ej Leia). Men ingen fläck bidde det!

När chocken lagts sig plockade Sussi upp mig och vi åkte in till Hästmässan som är nu. Gick runt och shoppade lite =P, hittade lite agility-träningskläder och en väska. Visar bilder någon dag....
På kvällen var jag heeeeelt slut, denna veckan har verkligen varit mycket att göra. Mycket funderingar fram och tillbaka också..... "Hej beslutsångest!"

Imorse åkte jag och Leia å terroriserade Mommo, fikade mös och pratade. Sen åkte vi vidare hem till mina päron för en promenix, pappa hade även fixat en knapp på Leias tröja *fniss*. Fikade här också vilket innebär att jag är på min 4:e kopp kaffe.. I vanliga fall blir det en om dagen! Stackars min mage, kanske borde keka Ben&Jerry.. Den blir nog bättre då *nickar förståndigt*

Nu ska jag räkna lite hållfasthetslära så jag löser denna uppgiften innan måndag.. Mån-ons blir det till att rita ritningar som aldrig förr, dem ska in på onsdag och fina ska dem vara!

Onskväll- söndag är jag och Leia ensamma för M ska till sthlm, men vi ska nog klara oss. Jag är ledig tors-sön så räkna med massor med spår, agility och vinkvällar. Jag och Sussi tänkte utforska deras marker också om vädret tillåter och efter det behöver man en rejäl vinare *nickar förståndigt*.
Tuff vecka ska belönas med slapp helg!!!!!

Kramis

Vacker liten toka fotad förra helgen (notera de "perfekta" öronen.. *kärlek*)
2009-02-18
 08:39:37

Onsdag

Igår kom jag hem vid halv ett, sen satt jag 4 timmar med en ritning. Den blev typ klar, äntligen.. Att klämma in 5 pers (sovplatser) på 120kvm och följa Svensk standard + Boverkets regler är INTE lätt...
Ska göra lite fler ritningar samt rita upp dem på riktig ritfilm också.. men jag ser ljuset i tunneln. Det är verkligen kul när man väl har fått till det, men ibland undrar jag om det är det här jag vill göra i framtiden.. Jaja, time will tell!

Satt även med en inlämning i Hållfasthetsläran, ska inte in förrän nästa vecka men jag kom lång väg. *Hurray*

I en paus lagade jag lasange och bakade muffins som vi ska snaska på i skolan imon när vi pluggar innan en dugga. Sweeet! Det gäller att peppa sina medmänniskor!

Nä, nu måste jag kila iväg med Leia så jag kan åka till skolan. Tjingeling!!

Bjuder på en Kokko bild från i lördags...
2009-02-17
 08:48:24

My present

Dessa blommor och skor fick jag på alla ♥-dag. *Love*



2009-02-16
 16:27:46

HU?

Notis:
Detta är Leias canvasbur, som är den minsta som finns i den här modellen!




2009-02-15
 18:53:22

Fishingcreek

Helgen har varit otroligt mysig. Alla ♥-dag spenderades med nära och kära, precis som man ska! Mahyar & Lisa var tyvärr tvugna att jobba på dagen, men på kvällen var dem med när vi åt middag hos mina päron med mommo.

Har fotat mycket i helgen, men allt kommer inte samtidigt.. Här är lite bilder från lördagens alla ♥-dag promenad, underbar utsikt i Fishingcreek (Fiskebäck). I den här vackra miljön är jag uppväxt, undrar om jag någonsin kommer vilja bo någon annanstans? Har alltid haft 5 minuters gångväg till havet. *mys*





Fika på en klippa vid havet. Jag & Leia, Mamma & Chloe, Fred & Imsa (Pappa fotar)
2009-02-13
 18:12:46

Kaffedrängt pinne...

11 i förmiddags kom LisaFis och hämtade oss och så åkte vi upp till GMBK, på väg dit mötte vi Eva som vände och följde med oss till klubben.
Agility stod på Schemat och så blev det!

Vi körde staket med tunnel-lockning. Leia är lite tunneltoking så vi satte en tunnel så att när hon kom över första hindret låg tunneln i rak vinkel. Så om matte var klumpig skulle hon ta tunneln. Matte skötte sig dock och ingen tunnel blev det *yeeeeeah*. Lisa påminde mig om att torrhandla ordentligt...

Körde även en fyrkant med hinder, Lisa sa vilka hinder jag skulle ta och jag kom på vägarna. Torrhandlade först och Lisa påpekade och ifrågasatte! Vi kom här på att Leia måste komma ut ifrån mig, hon måste kunna ta hinder på avstånd.
Därför körde vi två hinder på raken med skål. Tanken var att Leia skulle hålla rak vinkel fastän att jag utökade avståndet. Det gick mycket bättre och vi ska försöka köra detta oftare nu.

Körde även lite 4 & 6-pinnars slalom, det går långsamt och hoppigt, men hellre det än slarvigt! Fick till några ganska harmoniska slalom så jag är nöjd.

Shiiiiiet vad Leia har mognat, det är helt galet. Hon har enorm potential och jag är såååå stolt över min Pärla!

Efter agilityträningen åkte vi iväg och tittade på Lisa & Freds nya lägenhet. Otroligt mysigt område precis bredvid en sjö, jag tror att dem verkligen hittat en plats som passar deras livsstil. *avis*

Åkte vidare och la varsitt spår till Leia och Imsa. Medans spåren fick ligga tog vi en promenad. Leia stack efter ett rådjur, j*vlar vad arg jag blev! Hon är nästan alltid lös och håller sig nära mig hela tiden, hur tränar man bort detta egentligen? Har man en hund som ofta sticker kan man ju träna på det, men det gör ju inte Leia! *suck*

Vid fikat halkade jag med kaffekoppen och dränkte Leia med kaffe. Stackars Mini! Visserligen ljummet kaffe men det var juh kallt ute så hon frös! Vi avbröt då promenaden och gick och tog hundarnas spår. Leias spår gick helt okey, typ 5-6 vinklar som hon tog klockrent, däremot tappade hon bort sig lite och vädrade en stund. Men sedan fortsatte hon och nådde fram till klöven. Jag gillar det tempot Leia har just nu när hon spårar. Koncentrerat och lugnt, inte hysteriskt som hon kunde göra förr. Hon bar även sin rådjursklöv med stolthet hela vägen tillbaka till bilen och mallade sig inför Imsa.. *fniss*

Nu sitter både jag och Leia nyduschade och ska snart åka hem till PKG för en mysig middag, ryktades om film också...

Angie skuttar


Leia springer tokstolt med sin agilityleksak


Leia kör slalom


ÖH?! Vad gör Imsa?


Snyggt hoppat Imsa-Vimsa!

2009-02-13
 10:52:19

Ledig

Yay, idag börjar min helg, är LEDIG idag! (som många andra fredagar just nu)

Har suttit på morgonen och ritat ett hus i CAD till en kurs vi har. Seriöst, 120kvm till 5 pers plus att man måste följa byggnormerna.. GALET! Börjar få till det dock. Men det är svårt. Man måste ha en viss tillgänglighet eftersom rullstol måste kunda vända/ta sig förbi. *suck*

Ikväll jobbar husse, så då blir det nog plugg igen så vi kan ägna oss åt roligare saker imon ;).

Nu tar jag en paus och åker till GMBK med Lisa fis. Spår och Agiltiy står på schemat. *lovely* Varma kläder ska tas på också, fy satan vad kall det är!

Kramis

2009-02-09
 08:19:41

Helgen

Helgen har varit väldigt bra, har gått så himla fort bara!

I lördags var jag och klippte mig och sen var vi ute och kekade och gick på bio och såg Bolt i 3D. När vi kom till bion satt någon på våra platser, men det löste sig för några andra flyttade sig så att vi hela gänget kunde sitta tillsammans. Efteråt när vi skulle gå och klaga visade det sig att vi bokat fel dag! Pinsamt, men det löste sig och vi hade sjukt kul.

Bolt var väldigt bra, sååå söt och rolig film. Den var i 3D så man hade typ glasögon på sig, väldigt coola effekter och det höjde verkligen upplevelsen!!

Igår skulle vi åka till GMBK och träna agility, när vi kom dit hade dem ett mindre krig på skjutfältet bredvid. Leia brydde sig inte alls, var hur cool som helst. Imsa däremot var ok, men inte i fas att träna. Så vi åkte vidare till Eklanda och tog en 1½ timmes promenad.
Leia skötte sig otroligt bra och det var inte många skall från henne. Sååå skönt! Hon hade verkligen perfekt attityd och lyssnade när jag kallade in henne varje gång. Min skrutta är superduperduktig! Sådan träning är lika rolig och givande som ett agilitypass fakitskt, stärker oss!

På eftermiddagen kom några kompisar hit och vi kekade pizza, snackade skit, kollade på roliga klipp och kekade rulltårta á la Jenkan =0).

Underbar helg faktiskt!
Förutom ett tråkigt besked *tänker på dig gumman*

Kramis
2009-02-06
 10:59:34

Tävlar

Vi är med och tävlar hos Spoiled Dog!

Vi skulle vilja vinna denna übersöta pipisen!

2009-02-05
 16:01:59

Duktig Leia

Det är alldeles underbar när man kommer hem till vovve som varit ensam och hon ligger och sover i sängen  . Leia har ju inte behövt vara ensam så mycket hemma hos oss så jag har varit rädd att hon inte ska kunna det. Men oj vad bra det går *peppar peppar*, inget gnäll och inget stressmjäll! Visserligen har hon blivit otroligt mycket bättre på att sitta och vänta själv när jag t.ex. ställer fram agilityhinder och sånt också. Hon har lärt sig att matte inte försvinner för evigt.

Dock kan jag inte annat än att slänga en tanke åt ett annat håll. Kan det vara så att hon inte tycker om oss mera? Att hon känner att hon klarar sig utan matte & husse? *hemska tanke*

Idag åkte vi buss hem till mommo, gick kanon förutom att det var massor av skolbarn på bussen på hemvägen (men det störde nog mest matte). Leia gillar mommo, hon satt i hennes knä typ hela tiden ;) (Leia satt i mommos knä alltså...)

Imon måste jag verkligen fota lite, sjukt dåligt med bilder här på bloggen känner jag. Men hur kul är det att fota när det är grått och trist?!
2009-02-02
 20:17:41

Agility igen

Sikket flyt vi har, det går så ruskit bra att träna!

Idag efter skolan åkte jag och Sussi upp till GMBK med Leiabus, var några stycken där när vi kom men sen bidde vi ensamma. Jag körde "staketet" igen med Leia, denna gången med tunnel och hopp innan. Förutom mattes hjärnsläpp så gick det kanon! Jag måste verkligen komma ihåg att tänka igenom alla hinder varje gång vi kör, hur jag ska visa och vad jag ska säga. För nu blir det jätterörigt för Leia, för hon gör RÄTT eftersom hon gör som jag visar, men jag visar fel *suck*. Säger "hopp" vid tunneln osv.
Nästa gång ska jag verkligen springa hindrena utan hund 5 gånger.. Vi körde också fram och tillbaka, mycket fart! Jäklar vad vi sprang! Sussi skrattade åt mitt flås *morr*

När vi kom dit var det som sagt lite folk på plats, bland annat två personer med en schäfer typ 50 meter bort. Jag funderade på om jag skulle vänta ut dem, men kände att jag måste våga lita på Leia. Det har gått super de sista gångerna (utan hundar i närheten). Så jag började köra och yay, hon sket i den andra hunden och fokuserade skitbra. Leia har verkligen utvecklats och jag vågar lita på henne mer och mer! Känns superskönt och vi är nog ett steg till närmare tävlingsdebuten =P.

Så här ställde jag hindrena idag: (inspirerad av Hanna, shiet vad du är bra)

Jag ville ställa en kombination som kunde tas på flera olika sätt, dels för att Leia inte ska ta samma hinder men även för att jag själv ska lära mig att tänka lite mer iom att jag får visa olika på samma hinder!
Körde "staketet" på flera olika sätt sätt, varierade på vilken sida som Leia skulle ta "hopp 4" och "hopp 5".
Sen körde vi även två hinder i staketet för att sedan springa tillbaka igen i tunneln.. alltså det där förvirrade mig totalt, fick inte ihop armar, ben och mun. Stackars Leia! Fick dock till det till slut och vi körde turbo =P.
Sussi körde lite med Leia också, väldigt roligt att se sin egen hund jobba och jag ser verkligen hur bra Leia följer signaler. Blir mer sånt i framtiden, stilstudie på hög nivå =P.

Tränade även på däcket, hon fattar verkligen det där hindret utan att jag tränat det! Galet egentligen, skickade både nära och långt bort, yay sikken pärla hon är! Fick även hjälp av sussi med gungbrädan, isch vad hemskt det går! Det går verkligen inte att locka en envis DP, så jag gick och hämtade klickern och klickade över henne. Ska göra så varje gång vi är på klubben, stärker hennes självförtroende!

Insåg idag att den där galnaüberturbo-Leian som fanns på agilitybanan förr har tonats bort, istället finns där en samlad & taggad vovve som väntar på att få köra *kärlek*.

Idag har jag börjat skriva i den hundträningsdagbok jag fått av min Sussi. Ska verkligen försöka skriva i den!! Kanske skriva av det sen in här på bloggen.. får se...

Nu ska vi jäsa i soffan efter en riktigt god middag "Lisas Mommokyckling" MUMSFILIBABA!!

Kramis & nosgnudd
2009-02-01
 02:21:27

Söndag

Denna vecka har gått sjukt långsamt eftersom jag varit sjuk. BLÄ för sånt! Jag som vill träna med Leia så vi utvecklas och kan satsa lite... Måste verkligen planera vilka kurser vi ska gå, ska kolla runt lite till bara. Detta året kommer bli kanon!

Eftersom jag i fredags kände mig krasslig fortfarande bestämde jag mig för att inte åka på DP-klubbens årsmöte igår. Tråkigt då jag satt som förslag som suppleant, visste ju att jag inte skulle bli invald eftersom jag inte åkte. Men jag tror att den nya styrelsen kommer göra ett kanonjobb och säkerligen få klubben på fötter! Och nu får jag lägga mer tid på andra viktiga saker i framtiden ;)

Igår var första dagen jag kunde sitta med alla skolarbeten som hamnat efter. GASCH vad mycket vi har nu. Hållfasthetlära är helt ok egentligen, men att räkna på balkar, moment och krafter hit och dit när jag inte kunnat vara på lektionerna denna veckan.. DET är svårt! Men jag klarade det =0).
Vår andra kurs vi läser nu är byggnadsplanering, vi ska rita en villa! Inte konstruktionen för det gjorde vi i förra kursen utan vi ska rita planlösning, fasad osv utefter boverkets regler.
Mycket jobb blir det framöver, men jag är ledig på torsdagar och fredagar.. Det ni!!

Jag fick mig ett gott skratt igårkväll, där det låg allvar bakom. Haha.. nu flummar jag för det är sent. Men det var roligt.. Ser framför mig en liten ekorre springa fram och tillbaka.. Hehehehehehe

Imon ska vi åka till IKEA och köpa skrivbord och sen ska vi äntligen vara lite sociala och ha gäster.. Har juh inte träffat folk på en vecka ;)

Neh, nu är klockan mycket så jag ska gå och lägga mig!