2010-08-26
 09:56:09

God mat är bra för ♥

Äntligen har jag energi för några av mina intressen;

Nummer 1, laga mat.. det är såå roligt att lägga ner energi på sin matlagning och se någon annan njuta av den. Sen att jag numera också kan äta den utan att må illa är ju inte helt fel ;)

Nummer 2, sy.. jag har inte haft orken att ta fram symaskinen. Men nu jädrar har jag knåpat ihop lite, utan mönster såklart, jag frihandssyr precis som jag alltid gör.. ibland blir det bra och ibland blire anus ;)

Nummer 3, som jag egentligen började med för 2 veckor sedan är min och Leias tävlingskurs i agility. Galet roligt och shiet vad jag har saknat att träna min prinsessa! Sen att jag är död efteråt är väl bara att acceptera, så länge jag kan hålla på och träna Leia så får jag gräva efter energin. Den finns ju där, man har alltid en liten spargris full =)

Sen har jag faktiskt tagit tag i något som jag funderat på länge, alla hundsaker! Rensade ut för några veckor sedan och slängde upp auktioner på tradera. Fick sålt allt och efter mycket om och men så har alla betalat och fått sina saker. Tänk att det ska vara så jävla svårt att betala när man budat hem något?! Slappa respektlösa idioter, jag behöll iaf mitt humör och var trevlig ändå.. *stolt*
Husse är iaf sjukt glad nu när en hel IKEA-kasse med saker har försvunnit ur vår lya =)


Shopping är också en av mina stora intressen, att vänta smått är inte direkt hjälpande för plånboken. Efter vårt första ultraljud tvingade jag med min fina sambo till HM för att köpa något. Hem kom vi med en söt dress och ett 2-pack pyamasar.

Den söta dressen, har världens mysigaste kvalité!!
2010-08-19
 21:42:56

En liten ängel har flyttat in

Tack underbaraste Mia för att du lös upp min eftermiddag efter en lång dag!

När jag kom hem efter en dag i skolan väntade ett litet paket, innehållandes en fin vakande Bukowski-ängel. Tänk att det finns så fina människor i världen ♥

Nu får raringen sitta vid mitt skrivbord och vaka, sen ska den få hänga över 2-bent liten krabat ;)