2010-09-28
 19:44:21

Lite från mycke

Idag har vi varit på undersökning, var tvungen att ta blodprov. Jag börjar bli av med min rädsla för sånt nu, bara jag slipper ta bedövningssprutor i munnen som hos tandläkaren... det var juh så det började, den jävla rädslan!

Tiden går, livet växer, njuter till fullo av de små dunsarna från insidan, det häftigaste jag varit med om ♥

Samtidigt trycker världen på, saker händer, stress, press och trötthet.. skulle behöva en vilopaus, en stund att andas lite.. Men jag kan inte riktigt pausa livet, bara sakta ner mig själv, sätta mig i soffan och mysa med mina prinsessor, känna de små dunsarna och vänta på att mina andra hälft kommer hem och ger mig en bamsekram ♥
2010-09-21
 08:57:18

Fri åsikt

Visst att man ska få ha sin egen åsikt. MEN jag hoppas innerligt att de människor som röstat på SD i valet tar bort mig som vän på facebook, tar bort mig i sin telefonlista och slutar prata med mig.

För hur kan man se mig som vän när man så starkt motsätter sig delar av min familj?

Läste en insändare på ett forum;
"Jag har idag röstat på SD för att min fru blev våldtagen av 6 muslimska män, som idag går ostraffade"
Undra hur många som röstar på det sättet? Kan en händelse förändra hela ens sätt att se på hur Sverige ska styras? Så om jag blir rånad av en snubbe på stan som råkar vara sosse så ska jag rösta på moderaterna?

Jag är sjukt opolitisk och tror mer på att tider förändras och att i stora hela så blir det lika mycket + och - vare sig man röstar på rödgrönt eller alliansen. MEN att rösta på SD är att förstöra ett samhälle som vi kämpar för att bygga upp, där alla ska ha samma värde.
2010-09-08
 09:21:10

Sweet times

Hösten är här och jag får ångest över att min sommar känns som en dimma. Visst har jag mina guldkorns-tillfällen som jag minns. Men att vara trött i hela kroppen har fått en ny innebörd. När jag en dag kämpade extra för att hålla fokus uppe resulterade det i 12 timmars sömn. (Jag som i vanliga fall sover 6-8 timmar...)

Numera är jag piggare (förmodligen tillfälligt innan jag blir trött igen...) och varje tillfälle att få göra något extra måste tas till vara på. Är så tacksam för att jag har fina människor runt omkring mig som förgyller mina dagar ♥

Det jobbigaste för mig är att acceptera att man faktiskt får sitta på sitt arsle någon sekund då och då. Att man inte behöver få saker gjort varje dag. Men det stressar mig att ha saker att göra men inte göra dem ;) jag blir bättre på det dock...
Ett bra sätt att kunna slappna av är att promenera när ingen annan är vaken, att redan vara ute när folk börjar snooza sina väckarklockor.
Så i helgen började min nya vana, promenera typ vid 7-8 på helgerna och 6 på vardagar (när jag har sovmorgon). Shiet vad man kommer igång samtidigt som när jag kommer in kan jag ta det lugnt, keka frukost och titta en film (på helgen).
Igår morse tvättade jag och städade, kanske inte direkt ultimat... ;)

När jag samlat lite kraft någon dag ska jag ge mig ut på stan och leta nallar. Ska köpa olika små bukowskinallar att hänga upp i en mobil till bebisen. Får se om det finns några som passar, alla mobiler annars är så skrikigt fula!

Nu är det dags att plugga Industribyggnad några timmar innan jag ska sticka till skolan för föreläsning i Miljöteknik.

Tjhopp!