2011-09-30
 21:05:33

Dagens fynd!

Novalie la beslag på den fina diskborsten morsan shoppade idag! Jag och en vän packade in vagnar och ungar å susa iväg till Ikea, blev en jävla massa ramar så nu ska jag tjata hål i huvvet på mannen min så dem kommer upp på väggen... Vågar inte borra i betongen själv men nu gör jag de snart ändå!!!

På kroppen har Novalie en toksöt Molo-body, fått av en kompis!

2011-09-29
 09:13:42

Morgonstund har..

...inte guld i mun! Jisses sikken natt!! Novalie har sen hon va lite drygt 6mån sovit på natten utan mat, i en månad sov hon 20.30-9! Men sen har de varit mycket nappinstopp i perioder, inatt låg hon och jämrade sig och kröp i sängen från typ 2! Fick till slut komma upp i vår säng.. Klockan 8 fick jag ge mig och gå upp för hon satt bredvid och bankade nappen mot min mun ;)

Krypa började hon med i fredags! Hon börjar få till de ganska bra så nu håller hon sig liiite sysselsatt iaf! Dock konmer hon ju numera till ställen som hon inte borde. I söndags ställde hon sig med stöd.. Så hon kommer lixom åt alla möjliga ställen nu.. Favoriten ät alla kontakter, hej petskydd!!

Bild 1: just nu, läser "Hello Kitty"
Bild 2: igår, sköna unge!!

2011-09-28
 19:28:37

Tummen?

Novalie fick en ny bok igår.. Med tummen i, lite småtokig tycker jag ;)

2011-09-28
 06:26:04

Nu kör vi!!

Nu äntligen har iphoneappen kommit, de va fanimej på tiden!! Äntligen, låg i sängen igår och funderade på om jaginte lika gärna kan sluta blogga bär jag aldrig skriver inlägg då jag aldrig sitter vid datorn.. Men nu så!!!!

M springer runt och stressar här, Novalie har jag lyckats få att inte vakna trots att hon verkar haft mardröm :( å här ligger jag och kan inte sova!

Förra veckan hade vi 3 nätter som va hemska, Novalie skrek/gnällde på natten så mitt hjärta brast! Fick ta henne i selen till slut och gå fram å tillbax.. Förresten, har inte visat vår nya sele.. Blir kanse senare idag!

Nä nu ska jag försöka vila ögonen, idag ska vi på mamma-bebisfika med världens bästa mammagäng, tror vi kanske slår rekord i antal som är med idag, har varit 16 som mest om jag inte minns fel...

Bild på sötaste bananätaren <3

2011-09-21
 15:34:30

Postat

Herre va kass bloggning. Men känns så omotiverat att blogga från iphonen.. Kul utan bilder och länkar?! Novalie hade precis blivit kvitt sin förkylning men i söndags blev hon hes igen.. Suck!! Känns kul att hon varit sjuk i 3 veckor snart och vintern inte ens kommit.. Har postat ett litet paket idag, får hoppas att mottagaren uppskattar! Annars väntar vi min fina man ska komma hem från jobbet så vi kan fira hans födelsedag!!
2011-09-13
 14:43:52

Springa

Några gånger om året händer det! Jag får lust att sticka ut och springa! Undrar om jag känner för det idag för att det blåser storm och min tå värker som fan?!

Idag va vi inne i stan och fikade med några av mammorna från vårt mammagäng. Är så jäkla gött att alltid någon kan!! Novalie däckade i vagnen på vägen hem och jag lyckades bära henne till sängen utan att hon vakna! Värsta skillat!

La ut lite bilder från bröllopet/dopet igår på fejjan, tänkte slänga upp några här med men får göra det när jag har den andra datorn igång. Sitter nämnligen och gör ett album som vi ska beställa. Sååå mycket bilder från en å samma dag. Underbart!!!!

Nu ska jag lägga mig bredvid prinsessan och lukta på hennes mysiga hår. Och så ska jag försöka glömma alla tankar på att springa ;)
2011-09-11
 22:21:30

Garderobsuppdatering

Detta eviga letandet! Jag fattar inte hur saker får ben och springer iväg här hemma. SUCK! Just nu letar jag minneskortsläsaren.. Har massa fina bilder på mina prinsessor men denna datorn har ingen läsare =(

Hur som, idag va vi och köpte lite myskläder till Novalie. Hon hade inga mysbrallor och jag tycker jeans är sådär oskönt att ha här hemma och även i skalbrallorna..

Det här med att hålla Novalies garderob uppdaterad är inte lätt. Känns som hon vissa veckor växer en hel storlek och sen inte alls! Just nu har hon iaf 68/74 (mest 74) så jag köper 80 och de borde passa ett tag framöver.. Nu har hon nästan alla plagg inför hösten iaf! Har skalbrallor och jacka från PoP, overall, vantar, tossor och tunn mössa.
Det som skall skaffas är:
- Enfärgade bodys i stl 80
- Mönstrad body stl 80
- Vinterskor
- Microfleecebyxor
- Svarta strumpbyxor i stl 80 (har letat som en galning men POP borde ha)
- Tjockare mössa (väntar dock ett tag tills jag vet storlek..)

Dessa köptes idag, svarta leggings och rosa UGG-kopior, tror skorna åker tillbaka dock för dem va så knasiga i storleken!


Lila och svarta mysbrallor.


Tidigare har jag köpt en vit långärmad tröja med puffärm och leggings med ridbrallegrejs, sååå söta!!


Sån här fin kofta fick Novalie av en vän i Sthlm, så fiiin!

Hittade dessa på HM's hemsida, sååå söta! Ska letas efter i butik!!

2011-09-11
 14:11:25

Trötta mig!

Tycker de e riktigt dåligt att man inte kan blogga från en app på iphonen!! Jag som mest surfar på telefonen nu får starta min datorn bara för att kunna blogga med bild! Kasst! Kanske borde byta portal men då försvinner väl alla inlägg?! Trötta mig!! Fick hem bloggboken (går inte att länka från phonen!!) och har läst allt som skrivits så nu är det dags för mej!!
2011-09-06
 19:54:42

Tröttfjärtan!

Försökte få Novalie att sova middag förut, hon var tokigt trött och gnuggade ögonen hela tiden. La mig med henne bredvid mig i sängen, jag fick hår avrivet, fingrar i näsan, näsa omvriden och sår innanför läppen. Nej, hon va inte sur, hon va nyfiken och försökte kontrollera om jag sov räv ;) Hon somnade iaf till slut och sov en välbehövlig powernap på 21 min. Gasch hur ska man få något gjort här hemma?

Hon är söt min lilla prinsessa, på golvet rullar hon runt och ålar. Men i sängen kryper hon som en tok! Nu sitter lillfjärtan och borstar sina två små bissar. Just nu ser det dock ut som hon dirigerar en orkester med sin tandborste ;)

Ska pussa lite på min lilla tjej innan det är dags för välling och godnatt! Tholahopp!

2011-09-06
 08:26:16

Intervju av mama

I början av juni blev jag och några brudar från vår härliga mammagrupp intervjuade av tidningen Mama! Idag kommer den tidningen ut i butik, jag hittade den faktiskt igår redan!!

Så jäkla skojj!! Dock har jag och en annan tjej fått förväxlade namn, men det vi sagt står iaf med rätt namn...

Kan passa på att berätta om vår mammagrupp, vi är typ 30 stycken heta morsor som pratar om allt. Lärde känna varandra på ett forum som gravida och var och fikade förra hösten, i slutet av dec-början av februari föddes våra små och sen forsatte vi att träffas och fika. Och prata, jisses vad vi kan tjöta!! Som mest har vi varit 16 mammor med bebisar! Så himla skoj!!

Hur som helst, spring och köp Mama NU!!