2007-12-02
 19:29:13

Åby + Spår

Idag började dagen med att matte fick dra upp Leia ur sängen, lättare sagt än gjort.. hon borrade ner nosen i täcken och låtsades som det regnade, vilket det iofs gjorde!

image344

Sen bar det iväg på utställning, Leia fick jättebra kritik. Men hon har problem med främmande människor + att matte var så nervös att benen darrade, vilket naturligtvis smittar av sig. Detta medförde att Leia tyckte att det räckte med bordet och hoppade ner.. japps.. finns t.o.m. bildbevis, matte som tänkte förneka... 
Att det var ett bollhav precis bredvid ringen med skrikande barn, "bordet" var ett vanligt bord med en fasttejpad filt och golvet hade en fasttejpad filt, gjorde ju inte saken bättre.. men men.. klart vi kan ha synpunkter på miljön, i slutändan är det ändå vi som behöver tränas. Matte på att kunna slappna av och Leia på att främmande människor är roligt.
Nu tar vi nya tag och satsar såklart mot MyDog!!
image346
Foto: www.mycane.se

Matte, Leia och www.chloeweb.se drog iväg och spårade efter Leia ställts.
Lisa la Leias spår (70 meter) och OJ vad duktig hon var, hon tog hela spåret klockrent, missade en ankvinge men inte hela världen. Hennes tempo var lugnare än vanligt och jag behövde bara sakta in henne några få gånger!! Leia låter för övrigt som en gris när hon spårar!

Efter alla vovs gott sina spår med bra resultat så tog vi en promenix, Imsa a.k.a. Gyttjedrottningen bestämde sig för att Leia skulle smutsas ner.. Inget svårt.. Leia blev lerig...

image345

Efteråt åkte vi hem till mina och Freds päron och kekade delikat adventsmiddag!


Lisa

SKön blogg! Tycker nog inte att bilderna på den Imsa-touchade Leia gör gyttjan rättvisa, haha! Hon var sjuukt lerig, tur att hon överlevde Imsas gegg-attacker. Hahaha! Tycker att Leia gjorde bra ifrån sig idag, ja kanske inte rymningen från bordet men... du vet vad jag brukar säga. Allt man gör med sin hund är träning ;) Härligt att du inte ger upp, keep on doing it! Dina nerver och Leias små bus kommer snart vara ett minne blott :) :) Kramisar och tack för en härlig dag!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: