2008-04-09
 22:09:00

Positiva tankar!

Denna vecka är det bara positvit som gäller. När det gäller träning, vardag och jobb. Inser hur mycket mer funktionell man blir om man har en härlig inställning!
Detta kan ju låta som världens mest självklara sak för vissa, men det har varit lite motigt på många plan vilket medfört en viss negativ miljö. Leias träning har varit det roliga inslaget i vardagen och utan henne så hade jag fått psykbryt!!

Den nya inställningen började i lördags och det "is still going strong".

Jaja, nog om detta...

Jag har äntligen fått tummen ur och bokat tid hos vet för Leia.

Ögonlysning, patellaundersökning och vaccination! 25 april måste du hålla tummarna, eller det behövs inte, lillstumpan är ju perfekt =P.
Trodde det skulle vara dyrare faktiskt.. men men.. man ska icke klaga..

Den 17 april fyller Leia år och självklart ska hon få en fin födelsedagspresent!! Har hittat den hos en gullig Linda som stod ut med mina krav =P. Visar såklart här i bloggen...

Igår efter jobbet drog jag & Leia ut och träffade pinnar på Tippen. Underbar promenix fick vi!

Idag har vi tränat lite förberedande för fjärrdirigering (från ligg till sitt) funkar bra.. har lagt på kommado redan faktiskt!
Apporten (hållandet) har vi tränat också.. gårdagens greppande (utan lämnasug) var ingen engångsföreteelse *hurray* funkade även idag!!

Vår underbara tjej upphör aldrig att förvåna! Hon har utvecklats till en vacker, underbar liten pinne med massor av energi, kärlek och positiv inställning!

Livet leker just nu!! Underbart..

Massor av kramar och ett stooooort tack till allt stöd och all hjälp vi får av våra nära och kära, utan ert pepp hade vi varit soffpotatisar ;)

~ JL ~

Ps. till råga på allt kom deklarationen, wiiie, pengar tillbaka!! D.s


Lisa

HÄRLIG BLOGG!! Ni är roliga du och din bror. Ni har en positiv vecka verkar det som. Fredrik sa till mig igår att han brukar sitta på spårisen och le åt alla som sitter och ser supersura ut på morgonen, då blir de helt överrumplade. Han vill sprida sin positiva energi och glädje! Leia imponerar som sagt, du också. Jag är stolt över er! Tycker att Leia var jättevacker idag, vet inte riktigt vad det var. Hon hade något speciellt! Kanske är "to be ettårsglans". Fantastiskt att Leia börjar betala dig i energi, hon betalar igen för allt slit du lagt ner. På något sätt är det så, ett års slit, varje eviga dag, obetalt arbete och man kan ibland undra varför man gör det. Men detta är varför!!! När saker inte längre bara är engångsföreteelser, när det faktiskt fungerar. Lovely läsning! We´ll do it again soon! Kramar!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: