2008-08-11
 17:19:38

Lidingöhelg

Oj, sikken helg!

I torsdags hoppade vi in i das super-car och brummade iväg. Glömde inte att plocka upp Myris på vägen, fick även tjinxa lite på Hannas mamma och syster.
Sen körde vi vidare till Hanna och Lidingö, var ganska trött när vi kom fram, körde juh nästan hela vägen. Väl framme drack vi te, åt kaka och tjötade.

På fredagen gick vi ner till vattnet och kollade på fåglarna, handlade och kollade in djuraffärssortimentet. Köpte en sak som jag inte ska skriva för då blir det kalabalik =P.
   
På kvällen satt vi och pratade med Hannas morfar, sååå mysigt. Vi hade verkligen en toppenkväll.

På lördagen fick Leia & Myra en riktigt mumsig frukost; pannkaka med pasta, nordic och alger!
   

Vid 10 tog vi buss+tunnelbana till Himmelska hundar där vi hade DP-träff, gick bort och rastade alla galningar på gärdet först.
Caféet var väldigt mysigt och personalen supertrevlig! Det var kul att träffa några av Sthlmarna från forumet också, trevliga typer de dära!
(kvalitén på bilderna suger pga. min lilla kamera som inte mår bra, den stora hade husse...)


   
   

På kvällen lagade jag & Hanna middag och satt & snacka skit och drack vin till 2. Haha.. var sååå roligt. NÄÄÄÄEEEEE! *asgarv*

Hundarna har busat och gosat hela helgen, dem funkar bra som vanligt.. förutom på morgonen då Leia är superpigg och Myra är en bitch. Men det är mysigt det med!!

Hela vägen hem sov Leia, första gången det händer!


Tack Hanna och Myra för en underbar helg!


Lisa

Verkar som att ni haft en underbar helg! Tycker bilden längst upp i mitten var rolig, när tjejerna tittar ut över vattnet, Leia ser enorm ut! Och det är hon ju... enorm! ;)



PUBLICERAT: 2008-08-12, 08:26:34 | URL: http://www.chloeweb.se

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: