2009-04-13
 10:38:54

Måndag

Jodå.. allt går fortfarande bra med både Xena och Leia. Man ser både likheter och olikheter hos dem, det är så otroligt spännande att lära känna Xena. Hon har nya hyss varje dag..

Hon gillar absolut inte TV:n, den ska morras på hela tiden. När husse snarkar blir det också morr, men det gör visserligen jag med när han snarkar så det kan jag acceptera *fniss*

Vi börjar bli väldigt förtjusta i Xenas pirayapussar, dem är charmiga.. När hon biter löst, men sötast är hon såklart när hon ger powerpussar (pussar i superfart, tänk 10st/sekund...) Hon är söt vår lilla vilding, vi inser hur lugn Leia faktiskt har blivit på sistone när man jämför med Xena...

Sitter och letar foderförvaring.. kommer ju ha två säckar i förrådet och sannolikheten att dem kommer gå sönder är stor med tanke på allt bråte.. Leta, leta, leta!! Hittar för sjutton ingenting.. Ge upp?

I fredags var Claes och en vän här med sina pinschrar och hälsade på Xena. Hon brydde sig knappt om de stora hundarna, duktig tjej! Claes fotade även..
Fler bilder finns här ---> LÄNK


Hundmodebloggen/Emma

Vilka söta flickor du har! Mysigt med valp igen :)

Tält är kanon - och det finns schysta modeller på ikea för bara 99 kr!



PUBLICERAT: 2009-04-13, 23:58:15 | URL: http://poshpoodle.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: