2009-04-06
 19:36:12

Prinsessor

Dagen har gått väldigt bra, har varit ute och åkt bil med båda flickorna. Köpte foder till Xena och en ny bur att ha i bilen så vi har en var till Xena & Leia. Köpte en Biabed att ha i vardagsrummet och dessutom klippstopp så nu kan jag klippa Xenas klor lite djärvare.

Leia och Xena busar en del och det jobbigaste är att få dem att tagga ner. Ingen av dem ger sig, Xena är en tuff valp som ger tillbaka. Leias favoritlek är att gå framför Xena med något gott (ben eller leksak) och reta henne. Xena följer ju efter hela tiden och får tokryck & när Leia vill pausa hoppar hon upp i soffan, för där kommer inte Xena upp.....

Eftermiddagen har ägnats åt att brottas med Leia & tandborsten. Så jäkla svårt för Leia är slingrig, husse höll och matte grävde i munnen. Vi kan väl säga att det står 3-2 till tandborstens favör..

Xena är en liten piraya, hon kastar sig ut med öppen mun från biabeden mot sitt mål (oftast Leia eller IKEAråttan). De där tänderna är otroligt vassa och hon vill gnaga på det mesta.  Inser att "aj"-träning på henne är otroligt viktigt. Än så länge gnager Xena inte på Leia iaf...

Vi var ute en stund förut och fotade tjejerna, vad fina dem är!! Våra underbara flickor!

Busiga Xena ute på äventyr


Vackra Leia


Sötkorvar!


Xena är redan surikat!


Puss & Kram!!


Lisa

Kära hjärtanes vad söt hon är! Ser fram emot imorgon, hoppas vi fick med oss kameran hem!! Älskar bilden när Xena står mot Leia. Då ser man hur pluttliten hon är!! Puss på lilla familjen!


Mia

ler stort alltså vilken sötis hon är eran nya prinsessa (vackrast är ju alltid LeiaBus såklart) - på bilderna där hon står bakom Leia och själv är surikat-vov så kan man se hur hon ler, av glädje att vara hos er tror jag!!



PUBLICERAT: 2009-04-07, 08:56:07 | URL: http://fredthevov.blogg.se/
Linn

Underbara bilder på tjejerna! :D Surikatbilden på Xena är ju klockren! :) Cuuuute! Kram på er alla!



PUBLICERAT: 2009-04-07, 15:00:36 | URL: http://www.bellocean.com
Eva

Men vad söt hon är när hon står på två ben.



PUBLICERAT: 2009-04-07, 16:59:37 | URL: http://www.prickhundar.se
Amanda, Vincent och Dolly

Åh vad söt hon är lilla Xena! Leija är ju såklart jättfin hon med! :)



Vi har också en liten valp här hemma och en vuxen DP. Det är kul med valp, men oj vad jag tyckte det var jobbigt att ställa om mig till att ha en valp igen, när man har fått de flesta rutiner att fungera bra med den vuxna hunden... Nu tycker jag det känns bättre, men det tog någon vecka att landa i allt!

Kommer komma tillbaka och kika ofta här på er fina sida!

Mvh Amanda Wilsn



PUBLICERAT: 2009-04-07, 17:39:18 | URL: http://freewebs.com/mandaw

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: