2009-04-07
 19:26:43

Xena växer!

Ja, dagarna går & Xena växer. Kanske inte i storlek men i huvudet. Hon vet numera precis vart vi bor och gör som Leia gjorde som valp, springer hem när vi har henne lös i närheten av lägenheten.. Får man väl hennes uppmärksamhet så får man med henne, men har hon väl börjat kuta mot dörren är det bara att springa efter!

Väldigt lite olyckor har hänt inne, de som blivit är mest pga att Xena dricker otroligt mycket vatten vilket gör det svårt att planera kisserundorna. Men det gör inte så mycket.. Jag hade ju ställt in mig på mycket kisstorkande och ingen sömn! Sover gör vi juh oförskämt bra med tanke på att vi har en 8 veckorsvalp, så lite måste vi väl få slita!

Imorse var Lisafis här och tittade på lillsessan och sen följde jag & Leia med Lisa och prickarna ut på en promenad. Leia behövde verkligen komma ut lite och springa av sig. Tack Lisa för det passande besöket!

Xena & Leia leker bättre och bättre tillsammans, är så glad att det funkar bra mellan dem. Våra underbara flickor!!


Mia

Kanske är det ändå lättare med tvåan, som med andra barnet av tvåbenta modellen, man är liksom förberedd på en massa man inte var med ettan och har tränat liksom!!



Så skönt att det funkar så bra, det måste kännas urhärligt! Tror att om man fått sin första till en perfect ten, ja då är det lätt att ta in tvåan tihi



Skulle också vara hemma om vi fick hem valp, inte en dag utanför Sveriges gränser första tiden, men nu med husvagn kan man ju ta en ev duo på späannande äventyr inom vårt vackra land!



Till helgen bär det av till Sandvik, Borensberg och Bergs slussar - vi bor på Sandvik camping och åker på utflykter i närområden vi känner till sedan tidigare - ska bli sååååååå skönt!



Super-duper-påskmys till er och era härliga töser, kramis från oss o nosgnugg från Freddan!



PUBLICERAT: 2009-04-08, 08:15:31 | URL: http://fredthevov.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: