2009-09-28
 10:03:07

Xena

Xena har en väldigt stor personlighet, hon är familjens lilla joker. Ställer till med spratt och tokigheter! Hon är speciell, väldigt speciell! Är inte lik Leia alls, dem är verkligen två helt olika individer.

Skulle kunna sitta i flera timmar och rabbla upp saker som Xena gjort, eller ge exempel på hennes små speciella beteenden. Hon förgyller verkligen våra dagar. Visst finns det jobbiga stunder också, som när basketbollen hemma är superläskig och man inte kan få henne att förstå att den inte är farlig. Men då är det skönt att veta att allt de där roliga och ljusa stunderna finns också.

Lilla lilla Xena.. min lilla lilla prinsessa..

Foto på mig och Mini dagen då vi hämtade hem henne♥



Anna-Karin Edlund

Det låter som hon är en härlig liten tjej. Mina tjejer är också ganska olika varandra i sättet. Det är bra tycker jag, jag älskar dem båda två så mycket.



Kram



PUBLICERAT: 2009-09-28, 22:35:21 | URL: http://www.dptjejer.blogspot.com
Lisa

Det är tur för våra fyrbeningar att dem erbjuder så mycket överraskningar, bus och kärlek, annars hade dem inte överlevt alla gånger man sliter sitt hår ;)



PUBLICERAT: 2009-09-29, 10:34:13 | URL: http://www.chloeweb.se
Mia

Det är så mysigt med dem, likheterna och olikheterna och det jobbiga till trots! Gulligt skrivet av dig :-D



PUBLICERAT: 2009-09-29, 15:37:30 | URL: http://fredthevov.blogg.se/
Mia

Det går bra med båda, dock är det ju lite storleksskillnad (med betoning på lite hihi) så vi får kolla av klumpisen Fred när han dundrar på, lillen är ju sååå liten än! Vi vet ju dock hur tåliga små pinnar ändå är så man ska inte överbeskydda heller! Freddan ser mest ut som en pinscher med Goliat faktiskt!



PUBLICERAT: 2009-09-30, 11:27:22 | URL: http://fredthevov.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: